top of page
LiquidLightSHEgypt_edited.jpg

Marys werkt nu 8 jaar met verschillende plant medicijnen uit de Amazone en is gespecialiseerd in het geven en begeleiden van verschillende soorten ceremonies. Ze werkt veel op energetisch niveau, maar is heel down to earth. Marys zal voor de ceremonies 16 kristallen klankschalen (432 Hz), kristallen harp, kristallen piramides, crystal chimes, Oer Drum & Ocean Drum bespelen om een Sound Bath ervaring te creëren die lichaam en geest doet revitaliseren en je een geweldig gevoel zal geven. Plant Music heeft een magische werking op ons welzijn. Het helpt ons te connecten met de natuur, diep te kunnen ontspannen, focussen en brengt je in het hier en nu. Lees hier meer over de kracht van Sound Healing!

Toen ik met Mama Cacao begon te werken was het na drie jaar in ceremonie met Ayahuasca.

 

Drie jaar kennis van plant medicine en observeren. Ik ben toen verliefd geworden op de ceremonie.

 

Lange tijd keek ik toe. Ik dronk niet alleen het medicijn in, maar nam ook het ritueel tot me. De manier waarop het medicijn werd geserveerd en gerespecteerd.

 

Ik merkte hoe het werd gekookt. Ik merkte hoe de sjamaan wou dat de space in mijn keuken eruit zou zien en aanvoelen, voordat het medicijn in de space kwam en gemaakt werd.

 

Het werd schoongemaakt, eventuele etenswaren werden apart opgeborgen, kaarsen werden aangestoken, gebeden werden in het brouwsel gemompeld en liedjes werden gezongen. Halverwege de middag in de diepste zomerhitte, rook mijn keuken naar de sterkste Ayahuasca.

 

En tijdens de ceremonie werd het medicijn gereinigd en gezegend met tabak. De ruimte gevuld met salie, wierook, kaarsen, bloemen, kristallen, gebeden...

 

De ceremonie begon lang, voordat het medicijn werd gegeven.

 

De ceremonie voor de sjamaan begon die middag, we zouden van tevoren mediteren, we zouden de ceremonie space met aandacht voorbereiden. Niemand anders mocht in de space, behalve de begeleiders.

 

En dus... toen de nacht viel en de sjamaan in het donker had gezeten en toen alles als 'klaar' werd beschouwd (op sjamanistische timing en niet eerder) begonnen we met de ceremonie.

 

Soms was het the call of the Chakapa om in stilte onze zegeningen te ontvangen, om gesmudged te worden en om onze intenties te overwegen.

 

Ik bereid & serveer de Cacao, Cacao Bliss, Golden Techer & Kambo en elk ander medicine op dezelfde manier klaar met diepste dank en respect voor degenen die haar eeuwen geleden een Sacred status hebben gegeven.

 

Dit is niet mijn afkomst, het zijn niet mijn voorouders en dus als drager van Medicine neem ik de tijd om ze te eren en respecteren. In de ceremonie blijf ik dicht bij de ware betekenis van deze hart openende Spirits.

 

Het is mijn taak om meer te leren en ze met jou te delen!

 

Dit is de ceremonie!

 

Intentie!

Respect!

Stilte!

Naar binnen gaan!

Ademen!

Voelen!

Luisteren!

Observeren!

Bedanken!

 

Ontdek zelf de kracht van in ceremonie zijn!

Ik ontvang jou met open hart en armen.

 

Liefs Marys ♥️

bottom of page