top of page
LiquidLightSHEgypt_edited.jpg

Marys werkt nu 8 jaar met verschillende plant medicijnen uit de Amazone en is gespecialiseerd in het geven en begeleiden van verschillende soorten ceremonies. Ze werkt veel op energetisch niveau, maar is heel down to earth. Marys zal voor de ceremonies 16 kristallen klankschalen (432 Hz), kristallen harp, kristallen piramides, crystal chimes, Oer Drum & Ocean Drum bespelen om een Sound Bath ervaring te creëren die lichaam en geest doet revitaliseren en je een geweldig gevoel zal geven. Plant Music heeft een magische werking op ons welzijn. Het helpt ons te connecten met de natuur, diep te kunnen ontspannen, focussen en brengt je in het hier en nu. Lees hier meer over de kracht van Sound Healing!

Toen ik met Mama Cacao begon te werken was het na drie jaar in ceremonie met Ayahuasca.

 

Drie jaar kennis van plant medicine en observeren. Ik ben toen verliefd geworden op de ceremonie.

 

Lange tijd keek ik toe. Ik dronk niet alleen het medicijn in, maar nam ook het ritueel tot me. De manier waarop het medicijn werd geserveerd en gerespecteerd.

 

Ik merkte hoe het werd gekookt. Ik merkte hoe de sjamaan wou dat de space in mijn keuken eruit zou zien en aanvoelen, voordat het medicijn in de space kwam en gemaakt werd.

 

Het werd schoongemaakt, eventuele etenswaren werden apart opgeborgen, kaarsen werden aangestoken, gebeden werden in het brouwsel gemompeld en liedjes werden gezongen. Halverwege de middag in de diepste zomerhitte, rook mijn keuken naar de sterkste Ayahuasca.

 

En tijdens de ceremonie werd het medicijn gereinigd en gezegend met tabak. De ruimte gevuld met salie, wierook, kaarsen, bloemen, kristallen, gebeden...

 

De ceremonie begon lang, voordat het medicijn werd gegeven.

 

De ceremonie voor de sjamaan begon die middag, we zouden van tevoren mediteren, we zouden de ceremonie space met aandacht voorbereiden. Niemand anders mocht in de space, behalve de begeleiders.

 

En dus... toen de nacht viel en de sjamaan in het donker had gezeten en toen alles als 'klaar' werd beschouwd (op sjamanistische timing en niet eerder) begonnen we met de ceremonie.

 

Soms was het the call of the Chakapa om in stilte onze zegeningen te ontvangen, om gesmudged te worden en om onze intenties te overwegen.

 

Ik bereid & serveer de Cacao, Cacao Bliss, Golden Techer & Kambo en elk ander medicine op dezelfde manier klaar met diepste dank en respect voor degenen die haar eeuwen geleden een Sacred status hebben gegeven.

 

Dit is niet mijn afkomst, het zijn niet mijn voorouders en dus als drager van Medicine neem ik de tijd om ze te eren en respecteren. In de ceremonie blijf ik dicht bij de ware betekenis van deze hart openende Spirits.

 

Het is mijn taak om meer te leren en ze met jou te delen!

 

Dit is de ceremonie!

 

Intentie!

Respect!

Stilte!

Naar binnen gaan!

Ademen!

Voelen!

Luisteren!

Observeren!

Bedanken!

 

Ontdek zelf de kracht van in ceremonie zijn!

Ik ontvang jou met open hart en armen.

 

Liefs Marys ♥️

REIKITOUCH_edited.jpg

Mijn naam is Wesley Faber, de oprichter van Reiki Touch. Ik begon Reikibehandelingen te geven aan vrienden in 2012 toen ik voor het eerst deze geweldige kracht ontdekte en heb me al snel verdiept in andere vormen van energiewerk en healing methodes en de krachten van de plant medicijnen. Naar verschillende ervaringen met verscheidene plantmedicijnen werd ik geroepen om te ondersteunen tijdens deze ceremonies. Ik zal daarom energetische ondersteuning bieden voor, tijdens en na de ceremonie.

Wesley geeft al jaren Reiki- en Access Bars behandelingen. Tijdens een ruil van diensten hebben we besloten om deze krachtige instrumenten te combineren om een magische middag te creëren voor iedereen die er open voor staat. Tijdens deze ceremonie laat Wesley zich leiden als kanaal en verzorgt de sessie met energetisch werk: een combinatie van verschillende bars met Reiki dat zich focust op de hart chakra, zodat de choco bliss en de Sound zonder hinder binnen stromen.

Sinds mijn Reiki pad raakte ik geïnteresseerd in verschillende soorten ceremonies, ik las er van alles over en sprak vele mensen die in aanraking waren geweest met de magie van plantmedicijn in ceremoniële setting. Al gauw raakte ik enthousiast en nieuwsgierig naar de effecten van de plantmedicijnen in ceremoniële setting en ik gaf me op voor mijn eerste Ayahuasca ceremonie onder begeleiding van de Huni Kuin tribe uit Brazilië.

Voorafgaand aan de ceremonie maak je van alles mee en werk je naar de ceremonie toe, sommige ceremonies zoals deze specifieke Ayahuasca ceremonie vroeg om een liquid diet, alleen vloeibaar voedsel. Dit zorgt ervoor dat je met intentie en bewustwording ‘schoon’ de ceremonie ingaat.

Eenmaal aangekomen op locatie als broekie die nog geen ervaring had met geestverruimende middelen, werd ik al gauw op mijn gemak gesteld door de deelnemers die eerder deze rituelen hebben ondergaan. De kracht van de ceremonie zit er voor mij in dat je onder begeleiding de reis naar een diepere ik kan maken, de sjamanen en begeleiders zorgen voor een veilige omgeving waar je je bewustzijn verder kan ontwikkelen. Al gauw werd ik meegenomen door de kracht van de grandmother Ayahuasca en voelde ik me een met de natuur.

 

 Ik kon verbinden met de bomen om me heen als nooit te voren. Ik voelde de spanwijdte van het energieveld van de boom en hoe ik als mens hiervan beïnvloed was. Tevens voelde ik de spanwijdte van mijn eigen energieveld, het bijzondere hiervan was dat deze vergrootte afhankelijk van emoties zoals blijdschap, dankbaarheid en vreugde. Emoties als angst of verdriet zorgen voor een verkrimping van het veld.

Ceremonie zorgt ervoor dat je volledig in het hier en nu bent, de tijd vervaagt en je kan je volledig concentreren op wat er van binnen gebeurt. De positiviteit en magie dat er vrij komt tijdens de ceremonie zorgt ervoor dat je geïnspireerd raakt, je kunt er altijd iets van leren en dit meenemen naar het dagelijks leven buiten de ceremonie. 

 

Inmiddels heb ik verschillende ceremonies en pelgrimstochten mogen afleggen in het leven en ondersteun ik je graag tijdens de ceremonies. Marys en ik zorgen voor een veilige haven waarbij je je verder kan ontplooien in je proces. We begeleiden je en nemen je mee in het verhaal om de diepere lagen te observeren en te leren van deze lagen. Op energetisch niveau zorgen we ervoor dat je gedragen wordt door spirit en de beschermers die je bij je draagt tijdens ceremonie.

Ik ontvang jou met open hart en armen.

 

Liefs Wesley ♥️

bottom of page