top of page
ayahuasca painting.jpeg

cacao bliss ceremonie

Onze cacao bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepere innerlijke reis te maken die je kan ondersteunen in je leven. Een cacao bliss ceremonie helpt je uit je hoofd te komen en je hart te openen. Het kan ondersteunen bij:

depressie

meer zelfvertrouwen

innerlijke rust

diepe inzichten

ontwaken

helen van het verleden of pijn in het heden

creativiteit

positieve mindset

brengt je dichterbij jezelf

• helderheid op jouw levenspad

 

Je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt. 

  

  

Voel jij je er klaar voor om deel te nemen aan een cacao bliss ceremonie? Een cacao bliss ceremonie is geschikt voor iedereen die een stap vooruit wil zetten in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Voor wie bereid is aan zichzelf te werken en de verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar leven!

Cacao Bliss neemt je mee op een persoonlijke innerlijke reis. Je kunt de spirit van de planten zien als jouw Teacher. Het kan je inzichten, wijsheid, vreugde, confrontatie, vrede, emoties, visioenen en meer geven. Het gaat om overgave & vertrouwen in het medicijn.

Ga er vooral open in zonder verwachting. Ik zeg altijd; "Wees als een blanco canvas, zodat de Teachers je doek kunnen kleuren" 

Ga je mee op reis naar de diepere lagen van je zijn? De ceremonies worden gegeven in een veilige setting midden in de natuur. Onder liefdevolle begeleiding van Wesley en Marys. 

Marys werkt nu 8 jaar met verschillende plant medicijnen uit de Amazone en is gespecialiseerd in het geven en begeleiden van verschillende soorten ceremonies. Ze werkt veel op energetisch niveau, maar is heel down to earth. Marys zal voor deze ceremonie haar stem inzetten,  18 kristallen klankschalen (432 Hz), kristallen harp, kristallen piramides, crystal chimes, Oer Drum, Ocean Drum & andere sjamanistische tools te bespelen om een ervaring te creëren die lichaam en geest doet revitaliseren en je een geweldig gevoel zal geven. Plant Music heeft een magische werking op ons welzijn. Het helpt ons te connecten met de natuur, diep te kunnen ontspannen, focussen en brengt je in het hier en nu. Lees hier meer over de kracht van Sound Healing!

Mijn naam is Wesley Faber, de oprichter van Reiki Touch. Ik begon Reiki behandelingen te geven aan vrienden in 2012 toen ik voor het eerst deze geweldige kracht ontdekte en heb me al snel verdiept in andere vormen van energiewerk en healing methodes en de krachten van de plant medicijnen. Naar verschillende ervaringen met verscheidene plantmedicijnen werd ik geroepen om te ondersteunen tijdens deze ceremonies. Ik zal daarom energetische ondersteuning bieden voor, tijdens en na de ceremonie.

Wesley geeft al jaren Reiki- en Access Bars behandelingen. Tijdens een ruil van diensten hebben we besloten om deze krachtige instrumenten te combineren om een magische middag te creëren voor iedereen die er open voor staat. Tijdens deze ceremonie laat Wesley zich leiden als kanaal en verzorgt de sessie met energetisch werk: een combinatie van verschillende bars met Reiki dat zich focust op de hart chakra, zodat de cacao bliss en de Sound zonder hinder binnen stromen.

About us : )

De cacao bliss ceremonie wordt ondersteund door Icaros, Sound Healing, Voice Healing, Plant Music & Reiki Healing.

• Aankomst 13 uur

• Mensen die aankomen en zich vestigen.

• Smudging

• Een kennismakingsgesprek met het medicijn 

• Tijd om te focussen op intenties.

• De daadwerkelijke ceremonie gemiddeld 6 uur

• Sharing met soep & brood, fruit & thee

• Afscheid voor nu

Cacao Bliss Ceremonie Voorbereiding

Zaterdag 4 maart, 1 april, 13 mei, 3 juni

Investering in jezelf 
Regular ticket €200- per persoon
Support ticket indicatie €225,- per persoon
Waar: Midden in de natuur : )

Vegerweg 75
7525 PL Enschede

Wil jij liever een cacao bliss ceremonie met jouw eigen groepje mooie mensen ervaren? Stuur een mailtje naar liquidlightsh@gmail.com

Wij ontvangen je graag met open hart & armen.

Liefs Wesley & Marys.

Wij begeleiden jou met liefde tijdens jouw reis : )

Bedankt voor het registreren. We nemen spoedig contact op!

bottom of page