top of page
shaman_and_entities__by_surrealnautilus_dctqa7f-fullview.jpeg

Onze cacao bliss zit vol heilige plant medicijnen voor de ziel. De pure ceremoniële cacao met een dosering heilige paddenstoelen & the soul of the vine, de caapi.b. Marys bereidt haar eigen medicine. Er wordt geen gebruik gemaakt van een commercieel merk! 

 

The soul of the vine "the Spirit of Ayahuasca'  is een DMT houdende plant. Deze DMT kan ervoor zorgen dat je een visuele hallucinogene ervaring krijgt. Gevoel van 'Tijd' en 'Ruimte' kunnen vervagen. Je ego wordt tijdelijk uitgeschakeld. Zo kan jij contact maken met de diepere lagen van jezelf.

 

De Golden Teacher paddo-soort is al jaren een favoriet onder kwekers en psychonauten. Psychonauten houden van ze, omdat bekend is dat de psychedelische reis van deze paddenstoel een diepgaande impact heeft. De Golden Teacher paddo soort is een psilocybe cubensis, een soort psychedelische paddenstoel, waarvan de belangrijkste actieve elementen psilocybine en psilocine zijn.

 

Psilocybine is de werkzame stof in heilige paddenstoelen Golden Teacher. De chemische naam van psilocybine is O-fosforyl-4-hydroxy-N,N-dimethyltryptamine. Na inname van psilocybine zet je lichaam het snel om in psilocine (4-hydroxy-N,N-dimethyltryptamine), een molecuul dat sterk lijkt op serotonine, wat het eigenlijke psychedelische effect geeft. Door serotonine na te bootsen stimuleert het de 5-HT2A-receptor in de prefrontale cortex van je hersenen. Stimuleren van hersenactiviteit, groei en verbindingen.

 

Het beste aan Golden Teachers paddo's is dat ze een licht hoog psychedelisch effect hebben, vandaar dat dit een gateway paddo is. Ze staan vooral bekend om hun sjamanistische eigenschappen of spirituele effecten. Ze kunnen je een gevoel van verlichting geven. Ze zullen je helpen contact te maken met jouw hart en kunnen zeer betekenisvolle inzichten geven. The Golden Teacher heeft een verbazingwekkend vermogen om de geest en ziel te genezen.

 

De combinatie van heilige paddenstoelen en cacao delen een lange geschiedenis en traditie. Traditioneel gebruikt in ceremonies met grotere dosis reizen, stel ik deze combinatie ook graag voor als microdosering.

 

Los van elkaar worden cacao en microdosering ingezet voor een gezonde en positieve levensstijl. Samen geven ze meer diepgang. Cacao is geen psychedelica, maar het heeft wel een psychoactief effect als stemmingsverbeteraar en verbindt ons met ons hartcentrum. Het heeft ook een van de hoogste concentraties antioxidanten, is rijk aan mineralen en de werkzame stof Theobromine. Theobromine is een milde stimulant, waardoor het een gezonde voedingsbron is met een subtiel, maar diepgaand effect.

 

De Azteken noemden de heilige paddenstoelen teonanacátl (vlees van de goden). De officiële naam van cacao is theobroma cacao (voedsel van de goden). Een krachtige combinatie die het effect versterkt, waarbij de paddenstoel de geest opent en cacao het hart.

 

Caapi.B. & Cacao verhoogt het effect van psilocybine. Het bevat MAO-remmers die de afbraak voorkomen en neurotransmitters, zoals serotonine moduleren. Uw sweet spot-dosis kan iets lager zijn dan normaal.

 

Over het algemeen wordt cacao bliss als veilig in gebruik beschouwd en is het niet verslavend. De therapeutische en fysieke effecten van psilocybine in grote en microdoses worden verder onderzocht. Controleer voordat u psilocybine gebruikt of er een contra-indicatie is voor het geneesmiddel dat u gebruikt en uw lichamelijke en geestelijke toestand. Hier lees je ook hoe jij je het beste kunt voorbereiden op een cacao bliss ceremonie. Lees hier meer. 

bottom of page