top of page
CacaoCeremonie_edited.jpg

cacao ceremonie

Het grote geschenk van het combineren van Ceremoniële Cacao en Sound Healing is dat het beide tools zijn met een hoog vibrerend vermogen. Beide stellen je in staat om gemakkelijk los te laten, opnieuw af te stemmen en verbinding te maken met jezelf. Naarmate we dieper in onszelf vallen, worden de emoties eenvoudigweg gedragen door de geluiden en ontspannen we steeds dieper. Ga jij met me mee voor een zachte, hart verruimende onderdompeling van 2,5 uur in de kracht van reizen met Ceremoniële Cacao en helende geluidstrillingen?
 
“Ik geloof dat een van de grootste uitdagingen op aarde het verlies van de verbinding met zichzelf is. Ik nodig je uit om Moeder Cacao te ontmoeten en je weer met jezelf te verbinden. "
 
De Maya's noemden Cacao "het water dat door je hart stroomt". Rauwe cacao is het meest complexe superfood van de natuur en bevat de hoogste concentratie aan antioxidanten (flavonoïde) van alle voedingsmiddelen.
 
Het bevat serotonine en tryptofaan die gevoelens van geluk en vrede opwekken en angst en stress verminderen. Ceremoniële Cacao bevat ook de stof Phenethylamine (PEA), dezelfde stof die vrijkomt als we verliefd worden. Het roept gevoelens van extase en euforie op.
 
Daarnaast helpt PEA ons focussen en concentreren, en is bekend dat pijn (zenuw / spier) dempend en verminderend werkt, Anandamide zorgt voor het "gelukzaligheid" gevoel, het gevoel van gelukzaligheid en euforie. Ceremoniële Cacao bevat ook veel mineralen, zoals magnesium, ijzer, chroom, mangaan, koper, zink en vitamine B1, B2, B3, B5, B9, C en E.
 
Met een Sound Bath word je ondergedompeld in een bad van verschillende helende geluidstrillingen. De zeer vibrerende frequenties van het zuivere kristal verbinden zich met het water in ons lichaam en het parasympathische zenuwstelsel, en kalmeren het tot een staat van diepe bewuste rust waarin het immuunsysteem kan regenereren en gedijen. De hersengolven werken langzamer, vanuit deze kalmerende theta-frequentiestatus zijn we diep verbonden met ons innerlijke zelf, onze gedachten en gevoelens. Sound Healing is zo effectief omdat het zowel ons emotionele, fysieke als energetische lichaam beïnvloedt.

Helende geluidstrillingen begeleiden je om los te laten, opnieuw af te stemmen en te verankeren wie je bent. Ceremoniële Cacao wil je weer in harmonie brengen om de volheid van wie je bent te voeden.
 
• Blijf uit de buurt van cafeïne op de dag van het evenement
• Neem voor 3 uur voor aanvang een lichte maaltijd, zodat de Ceremoniële Cacao goed kan worden opgenomen
• Neem een fles water mee
• Draag comfortabele kleding
• Breng comfortabele dekens of kussens mee
• Neem desgewenst een oogmasker mee
• Neem een notitieboekje en een pen mee voor het geval u inzichten die u tijdens het evenement ontvangt, wilt opschrijven.
 
Na afloop van het evenement is er de mogelijkheid om samen thee te drinken en de ervaring te delen :) Natuurlijk kun je ook in alle rust naar huis.
 

Met alle liefde creëer ik een veilige space waar jij heerlijk mag ontspannen, mag ontvangen & opladen. De 1,5 meter regel kan ik waarborgen. Na de cacao ceremonie drinken we lekker thee met wat lekkers en is er ruimte om over je ervaring te spreken. Afhankelijk van jouw gekozen ceremonie van aankomst tot vertrektijd, gewoonlijk tussen de 2-3 uur. Het kan soms minder zijn en heel, heel af en toe kan het meer zijn.

 

Fantastisch om cadeau te geven aan je gelieve moeder, vriendin/vriend of partner.

Wil jij deelnemen aan een groepsceremonie? Bekijk hier alle opkomende ceremonies!


Wil jij je graag aanmelden, tijden en mogelijkheden bespreken?

 

Wil jij een cacao ceremonie op maat of op eigen locatie? Stuur een mailtje naar liquidlightsh@gmail.com
 

Ik hou ervan om samen met andere light workers evenementen en healing modalities te co-creëren.

 

Een cacao ceremonie kan worden gebruikt voor workshops, evenementen, activiteiten, ceremonies, optredens om te ontspannen en deelnemers open te stellen voor diep zinvolle samenwerking.

 

Daarna kan een cacao ceremonie om te rusten, nieuwe energie op te doen en op te laden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je samen creëren? Laten we een kopje thee drinken :)


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en een zeer magische moment te verzorgen.
 
Liefs Marys. ️

cacao ceremonie.jpg
bottom of page