top of page
LiquidLight-sh1.jpeg

handpan & kristallen klankschalen

Wij zijn super enthousiast om een hele bijzondere cacao ceremonie voor jullie te mogen verzorgen. Het grote geschenk van het combineren van Magische Ceremoniële Cacao, Handpan & Kristallen Klankschalen is dat ze tools zijn met een hoog vibrerend vermogen.

 

Ze stellen je in staat om met gemak los te laten, opnieuw af te stemmen en te verbinden met jezelf. Ze voeren zachtjes weg wat niet langer dient voor een diepe interne reis. Als we dieper in onszelf vallen, worden de emoties eenvoudig door de klanken gedragen en ontspannen we dieper & dieper. Ga met me mee voor een zachtaardige hart verruimende 2,5 uur durende onderdompeling in de kracht van reizen met ceremoniële cacao en helende klanken van de handpan & kristallen klankschalen?

“Ik geloof dat een van de grootste uitdagingen op aarde het verlies van verbinding met zichzelf is. Ik nodig je uit om Moeder Cacao te ontmoeten en weer contact met jezelf te maken.”~Marys

Cacao werd oorspronkelijk gebruikt door de oude Maya’s om tussen de werelden te reizen en de sluier over het bewustzijn op te heffen. Mijn Cacao is doordrenkt met spirit en nodigt je uit op een reis naar binnen om je hart te openen & te herinneren wie je echt bent.


De Maya’s noemden Cacao ‘the water that runs through your heart’. Rauwe Cacao is de meest complexe superfood uit de natuur en bevat de hoogste concentratie antioxidanten (flavonoïde), van alle voedingsmiddelen. Het bevat Serotonine en Tryptofaan welke gevoelens van geluk en vrede teweegbrengt en waardoor angst en stress vermindert. Ook bevat Cacao de stof Phenethylamine (PEA), dezelfde stof die vrijkomt als we verliefd worden. Het brengt gevoelens van extase en euforie teweeg. Daarnaast helpt PEA ons focussen en concentreren, en staat het erom bekend dat het (zenuw/spier) pijn dempend en verlagend werkt, Anandamide zorgt voor het ‘bliss’ gevoel, het gevoel gelukzaligheid en euforie. Verder bevat Cacao vele mineralen, zoals magnesium, ijzer, chroom, mangaan, koper, zink en vitamine C. 
https://www.liquidlightsh.com/cacao-ceremonie

 

Tevens is er de mogelijkheid om je ervaring te verdiepen met een microdosering. Lees er hier meer over.

Bij een Sound Bath word je als het ware ondergedompeld in een bad van verschillende helende geluidstrillingen. De zeer vibrerende frequenties van het zuivere kristal verbind zich met het water in ons lichaam en het parasympathische zenuwstelsel, waardoor het kalmeert tot een staat van diepe bewuste rust waar het immuunsysteem kan regenereren en gedijen. De hersengolven gaan langzamer werken, vanuit deze kalmerende theta-frequentiestatus zijn we het diepst verbonden met ons innerlijke zelf, gedachten en gevoelens.

 

Sound Healing is zo effectief, omdat het zowel onze emotionele- , fysieke- en onze energetische lichamen beïnvloedt.

Marys werkt nu 8 jaar met verschillende plant medicijnen uit de Amazone en is gespecialiseerd in het geven en begeleiden van verschillende soorten ceremonies. Ze werkt veel op energetisch niveau, maar is heel down to earth. Marys zal voor dit event ze13 kristallen klankschalen (432 Hz), kristallen harp, kristallen piramides, crystal chimes bespelen om een Sound Bath ervaring te creëren die lichaam en geest doet revitaliseren en je een geweldig gevoel zal geven.

Ingmar Postma is vanaf jongs af aan al bezig met muziek. In het dagelijks leven treed ik regelmatig op door Nederland met coverband Marcus & Taylor als zanger. www. marcusandtaylor.nl Ik heb een passie voor muziek en voor verschillende muziekinstrumenten, één daarvan is de handpan.

De handpan vind zijn oorsprong uit Zwitserland en is nog niet zo lang geleden uitgevonden. Met zijn diepe rijke tonen heeft de handpan een uniek geluid en heeft het ongekende muzikale mogelijkheden. De warme klanken van het instrument hebben een kalmerende werking en zal je meditatie verdiepen. Ik laat jullie dit graag zelf ervaren.

 

Positieve uitwerkingen van dit event;
• Activeert hogere staten van bewustzijn
• Ontgrendelt geblokkeerde emoties
• Verlicht angst en stress
• Induceert volledige ontspanning
• Bevordert diepe meditatie
• Verhoogt een heldere geest
• Verbetert het concentratievermogen
• Verlicht slapeloosheid
• Verlaagt depressie
• Normaliseert de bloeddruk
• Verlicht lichamelijke pijn
• Laat emotioneel trauma los
• Voel je lichter in je lichaam
• Geeft magnesium levels een boost
• Opent je hart en vergroot je zelfliefde
• Geeft een gelukzalig gevoel
• Inzichten ontvangen
• Connect with your true authentic self

Ben jij benieuwd hoe anderen dit hebben ervaren? Lees hier meer  https://www.liquidlightsh.com/cacao-ceremonie-ervaringen

Helende geluidstrillingen begeleiden je om los te laten, opnieuw af te stemmen en te verankeren wie je bent & Ceremoniële Cacao wil je terug in harmonie brengen om de volheid van wie je bent te voeden.

 

• Blijf uit de buurt van cafeïne op de dag van het event
• Nuttig een lichte maaltijd voor 17 uur, zodat de cacao goed kan worden opgenomen
• Neem een flesje water mee
• Draag comfortabele kleding
• Neem een notitieblok en pen mee voor het geval u eventuele inzichten die tijdens het event ontvangt wilt noteren

​Belangrijk Het wordt niet aanbevolen om met ceremoniële doses cacao te werken als u antidepressiva gebruikt, SSRI medicatie gebruikt of als u een ernstige hartaandoening heeft. Geef dit ten alle tijde aan. Er is de mogelijkheid om aanwezig te zijn zonder Cacao te drinken. Geef dit even aan. Lees hier meer

Na het event is er de mogelijkheid om samen thee te drinken en de ervaring te delen : ) Natuurlijk mag je ook in alle rust heerlijk naar huis gaan.


Magische Cacao, Handpan & Kristallen Klankschalen

Zondagavond 2 april
Inloop vanaf 19:45 start om 20:00 t/m 22:30 uur 

Regular ticket €55,- per persoon

Support ticket €65- per persoon

Dit extra beetje gaat naar mijn gast artiest Ingmar met de Handpan

Microdosering €15- per dosering

Waar: Midden in de natuur : )

Vegerweg 75
7525 PL Enschede

Let op! Beperkt aantal plekjes beschikbaar Meld je tijdig aan om je plekje te reserveren, want ze gaan snel namelijk
Reserveer direct je plekje door je aan te melden via liquidlightsh@gmail.com of stuur persoonlijk berichtje.

Het wordt zeer gewaardeerd als je het event deelt met je lieve vrienden.

​Wij kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten en een bijzonder magische middag te creëren

 

Liefs

Ingmar & Marys.

bottom of page