top of page
MicroHartjes.jpeg

cacao & microdosering

Wat maakt dat mijn cacao hartjes magisch zijn? Deze magische cacao hartjes zitten vol heilige plant medicijnen. De pure ceremoniële cacao met een microdosering heilige paddenstoelen. Een cacao met een microdosering ceremonie maakt het mogelijk om een diepere innerlijke reis te maken die je kan ondersteunen in je leven. Het helpt je uit je hoofd te komen en je hart te openen. Het kan ondersteunen bij;

 • depressie

 • meer zelfvertrouwen

 • innerlijke rust

 • diepe inzichten 

 • ontwaken

 • helen van het verleden of pijn in het heden

 • creativiteit

 • positieve mindset

 • brengt je dichterbij jezelf

 • opent je hart space

 

De Golden Teacher paddo-soort is al jaren een favoriet onder kwekers en psychonauten. Psychonauten houden van ze, omdat bekend is dat de psychedelische reis van deze paddenstoel een diepgaande impact heeft. De Golden Teacher paddo soort is een psilocybe cubensis, een soort psychedelische paddenstoel, waarvan de belangrijkste actieve elementen psilocybine en psilocine zijn.

Psilocybine is de werkzame stof in heilige paddenstoelen Golden Teacher. De chemische naam van psilocybine is O-fosforyl-4-hydroxy-N,N-dimethyltryptamine. Na inname van psilocybine zet je lichaam het snel om in psilocine (4-hydroxy-N,N-dimethyltryptamine), een molecuul dat sterk lijkt op serotonine, wat het eigenlijke psychedelische effect geeft. Door serotonine na te bootsen stimuleert het de 5-HT2A-receptor in de prefrontale cortex van je hersenen. Het stimuleert de hersenactiviteit, groei en maakt nieuwe verbindingen.

Het beste aan Golden Teachers paddo's is dat ze een licht hoog psychedelisch effect hebben, vandaar dat dit een gateway paddo is. Ze staan ​​vooral bekend om hun sjamanistische eigenschappen of spirituele effecten. Ze kunnen je een gevoel van verlichting geven. Ze zullen je helpen contact te maken met jouw hart en kunnen zeer betekenisvolle inzichten geven. The Golden Teacher heeft een verbazingwekkend vermogen om de geest en ziel te genezen.

De combinatie van heilige paddenstoelen en cacao delen een lange geschiedenis en traditie. Traditioneel gebruikt in ceremonies met grotere dosis reizen, stel ik deze combinatie ook graag voor als microdosering.

 

Los van elkaar worden cacao en microdosering ingezet voor een gezonde en positieve levensstijl. Samen geven ze meer diepgang. Cacao is geen psychedelica, maar het heeft wel een psychoactief effect als stemmingsverbeteraar en verbindt ons met ons hartcentrum. Het heeft ook een van de hoogste concentraties antioxidanten, is rijk aan mineralen en de werkzame stof Theobromine. Theobromine is een milde stimulant, waardoor het een gezonde voedingsbron is met een subtiel, maar diepgaand effect.

De Azteken noemden de heilige paddenstoelen teonanacátl (vlees van de goden). De officiële naam van cacao is theobroma cacao (voedsel van de goden). Een krachtige combinatie die het effect versterkt, waarbij de paddenstoel de geest opent en cacao het hart.

Cacao verhoogt het effect van psilocybine. Het bevat MAO-remmers die de afbraak voorkomen en neurotransmitters, zoals serotonine moduleren. Uw sweet spot-dosis kan iets lager zijn dan normaal.

Over het algemeen wordt psilocybine als veilig in gebruik beschouwd en is het niet verslavend. De therapeutische en fysieke effecten van psilocybine in grote en microdoses worden verder onderzocht. Controleer voordat u psilocybine gebruikt of er een contra-indicatie is voor het geneesmiddel dat u gebruikt en uw lichamelijke en geestelijke toestand. Lees meer 

 

Wanneer wordt microdosing niet aangeraden?

 • Als je jonger bent dan 18 jaar

 • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft

 • Bij een geestelijke of lichamelijke aandoening en/of ziekte

 • Als je kleurenblind bent

 • In buitengewone gevallen van externe situaties in je leven die buiten je macht liggen (bijvoorbeeld: rouw)

 • In combinatie met alcohol of drugs

 • In combinatie met lithiumcarbonaat

 • In combinatie met tramadol

 • Wanneer je antidepressiva (SSRI’s of MAO-remmers) of angstremmers gebruikt, of hiervan aan het afbouwen bent.

Microdoseringsschema:

DAG 1: 1e microdosing dag
DAG 2: overgangsdag
DAG 3: normale dag
DAG 4: 2e microdosing dag

Cyclus: Ga gedurende vier tot acht weken door met deze cyclus
Reset: Twee tot vier weken rust

De magische hartjes zijn per doosje van 12 stuks te bestellen voor €150,-. Ze zijn krachtig genoeg om een half hartje te nemen dan heb je 24 doseringen. Na een gesprek worden speciaal met liefde en aandacht voor jou klaar gemaakt. Ze kunnen eventueel per post verstuurd worden of ik kom ze bij je langs brengen. 

Wil jij jouw cacao ceremonie verdiepen met een microdosering? Dan betaal jij een meerprijs van €15,- per dosering. Na de ceremonie ben je prima in staat om veilig naar huis te rijden.

MicroHart.jpeg
bottom of page