choco bliss.jpg

choco bliss ceremonie

Onze choco bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepere innerlijke reis te maken die je kan ondersteunen in je leven. Een choco bliss ceremonie helpt je uit je hoofd te komen en je hart te openen. Het kan ondersteunen bij depressie, meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, diepe inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden, creativiteit, positieve mindset en brengt je dichterbij jezelf. Je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt. 

Onze choco bliss zit vol heilige plant medicijnen voor de ziel. De pure ceremoniële cacao met een dosering heilige paddenstoelen & the soul of the vine, de caapi.b.

The soul of the vine "the Spirit of Ayahuasca'  is een DMT houdende plant. Deze DMT kan ervoor zorgen dat je een visuele hallucinogene ervaring krijgt. Gevoel van 'Tijd' en 'Ruimte' kunnen vervagen. Je ego wordt tijdelijk uitgeschakeld. Zo kan jij contact maken met de diepere lagen van jezelf.

 

De Golden Teacher paddo-soort is al jaren een favoriet onder kwekers en psychonauten. Psychonauten houden van ze, omdat bekend is dat de psychedelische reis van deze paddenstoel een diepgaande impact heeft. De Golden Teacher paddo soort is een psilocybe cubensis, een soort psychedelische paddenstoel, waarvan de belangrijkste actieve elementen psilocybine en psilocine zijn.

Psilocybine is de werkzame stof in heilige paddenstoelen Golden Teacher. De chemische naam van psilocybine is O-fosforyl-4-hydroxy-N,N-dimethyltryptamine. Na inname van psilocybine zet je lichaam het snel om in psilocine (4-hydroxy-N,N-dimethyltryptamine), een molecuul dat sterk lijkt op serotonine, wat het eigenlijke psychedelische effect geeft. Door serotonine na te bootsen stimuleert het de 5-HT2A-receptor in de prefrontale cortex van je hersenen. Stimuleren van hersenactiviteit, groei en verbindingen.

Het beste aan Golden Teachers paddo's is dat ze een licht hoog psychedelisch effect hebben, vandaar dat dit een gateway paddo is. Ze staan ​​vooral bekend om hun sjamanistische eigenschappen of spirituele effecten. Ze kunnen je een gevoel van verlichting geven. Ze zullen je helpen contact te maken met jouw hart en kunnen zeer betekenisvolle inzichten geven. The Golden Teacher heeft een verbazingwekkend vermogen om de geest en ziel te genezen.

De combinatie van heilige paddenstoelen en cacao delen een lange geschiedenis en traditie. Traditioneel gebruikt in ceremonies met grotere dosis reizen, stel ik deze combinatie ook graag voor als microdosering.

 

Los van elkaar worden cacao en microdosering ingezet voor een gezonde en positieve levensstijl. Samen geven ze meer diepgang. Cacao is geen psychedelica, maar het heeft wel een psychoactief effect als stemmingsverbeteraar en verbindt ons met ons hartcentrum. Het heeft ook een van de hoogste concentraties antioxidanten, is rijk aan mineralen en de werkzame stof Theobromine. 

Theobromine is een milde stimulant, waardoor het een gezonde voedingsbron is met een subtiel, maar diepgaand effect.

De Azteken noemden de heilige paddenstoelen teonanacátl (vlees van de goden). De officiële naam van cacao is theobroma cacao (voedsel van de goden). Een krachtige combinatie die het effect versterkt, waarbij de paddenstoel de geest opent en cacao het hart.

Caapi.B. & Cacao verhoogt het effect van psilocybine. Het bevat MAO-remmers die de afbraak voorkomen en neurotransmitters, zoals serotonine moduleren. Uw sweet spot-dosis kan iets lager zijn dan normaal.

Over het algemeen wordt choco bliss als veilig in gebruik beschouwd en is het niet verslavend. De therapeutische en fysieke effecten van psilocybine in grote en microdoses worden verder onderzocht. Controleer voordat u psilocybine gebruikt of er een contra-indicatie is voor het geneesmiddel dat u gebruikt en uw lichamelijke en geestelijke toestand. Lees meer 

spirit Golden Teacher.jpg

Voel jij je er klaar voor om deel te nemen aan een choco bliss ceremonie? Een choco bliss ceremonie is geschikt voor iedereen die een stap vooruit wil zetten in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Voor wie bereid is aan zichzelf te werken en de verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar leven!

 

Choco bliss neemt je mee op een persoonlijke innerlijke reis. Je kunt de spirit van de planten zien als jouw Teacher. Het kan je inzichten, wijsheid, vreugde, confrontatie, vrede, emoties, visioenen en meer geven. Het gaat om overgave & vertrouwen in het medicijn.

 

Ga er vooral open in zonder verwachting. Ik zeg altijd; "Wees als een blanco canvas, zodat de Teachers je doek kunnen kleuren" 

Ga je mee op reis naar de diepere lagen van je zijn? De ceremonies worden gegeven in een veilige setting midden in de natuur. Onder liefdevolle begeleiding van Wesley en Marys. 

 

Marys werkt nu 8 jaar met verschillende plant medicijnen uit de Amazone en is gespecialiseerd in het geven en begeleiden van verschillende soorten ceremonies. Ze werkt veel op energetisch niveau, maar is heel down to earth. Marys zal voor deze ceremonie 16 kristallen klankschalen (432 Hz), kristallen harp, kristallen piramides, crystal chimes, Oer Drum & Ocean Drum bespelen om een Sound Bath ervaring te creëren die lichaam en geest doet revitaliseren en je een geweldig gevoel zal geven. Plant Music heeft een magische werking op ons welzijn. Het helpt ons te connecten met de natuur, diep te kunnen ontspannen, focussen en brengt je in het hier en nu. Lees hier meer over de kracht van Sound Healing!

Mijn naam is Wesley Faber, de oprichter van Reiki Touch. Ik begon Reikibehandelingen te geven aan vrienden in 2012 toen ik voor het eerst deze geweldige kracht ontdekte en heb me al snel verdiept in andere vormen van energiewerk en healing methodes en de krachten van de plant medicijnen. Naar verschillende ervaringen met verscheidene plantmedicijnen werd ik geroepen om te ondersteunen tijdens deze ceremonies. Ik zal daarom energetische ondersteuning bieden voor, tijdens en na de ceremonie.

Wesley geeft al jaren Reiki- en Access Bars behandelingen. Tijdens een ruil van diensten hebben we besloten om deze krachtige instrumenten te combineren om een magische middag te creëren voor iedereen die er open voor staat. Tijdens deze ceremonie laat Wesley zich leiden als kanaal en verzorgt de sessie met energetisch werk: een combinatie van verschillende bars met Reiki dat zich focust op de hart chakra, zodat de choco bliss en de Sound zonder hinder binnen stromen.

 

De choco bliss ceremonie wordt ondersteund door Sound Healing, Plant Music & Mantra Zingen ;

• Aankomst 10 uur

• Mensen die aankomen en zich vestigen.

• Smudging

• Een kennismakingsgesprek met het medicijn 

• Tijd om te focussen op intenties.

• De daadwerkelijke ceremonie gemiddeld 4 a 6 uur

• Landen met Mantra zingen & fruit

• Sharing met maaltijd salade, soep & brood

• Afscheid voor nu

Choco Bliss ceremonie

Zaterdag 12 November
Inloop vanaf 10:00 start om 10:30 t/m 18:00 uur 
Investering in jezelf 
Regular ticket €200- per persoon
Support ticket €225,- per persoon
Waar: Laten we snel weten : )

Wil jij liever een privé choco bliss ceremonie of met jouw eigen groepje een ceremonie ervaren? Stuur een mailtje naar liquidlightsh@gmail.com

Wij ontvangen je graag met open hart & armen.

Liefs Wesley & Marys.

choco bliss.jpg
Wij begeleiden jou met liefde tijdens jouw reis : )

Bedankt voor het registreren. We nemen spoedig contact op!