top of page
liquidlightshthanks.jpeg

 

Hey Hello Mooi Mens 🌞

Wat super leuk dat je erbij wil zijn bij een bijzondere ceremonie. De ceremonie wordt gehouden in de Golden Tree die gelegen is op een ruim perceel van bijna 1,5 hectare groot, omgeven door prachtige natuur. Het centrum is in 2016 op ambachtelijke wijze gebouwd door middel van de "Pen-en-Gat" methode en bestaat met uitzondering van de fundering en de ramen volledig uit eikenhout. De ruimte voelt vredig aan je wordt daar letterlijk gedragen door moeder aarde, omdat het verzonken in aarde gebouwd is.🌿

 

Ik kijk er enorm naar uit om een magische ceremonie voor je te creëren. Ik creëer een safe & sacred space om jou met open armen en hart te mogen ontvangen en samen de diepte in te gaan.

 

Voor de Kristallen Klankschalen & Plant Music wil ik je vragen om het volgende bedrag van Regular ticket €30- of Support ticket €40,- per persoon Hiermee draag je bij aan de aanschaf van nieuwe instrumenten : ) over te maken. Je kan gebruik maken van de betaal hier knop.

Voor een cacao ceremonie wil ik je vragen om het bedrag van Regular ticket €55,- of Support ticket €65,- Hiermee draag je bij aan de aanschaf van nieuwe instrumenten : ) over te maken. Je kan gebruik maken van de betaal hier knop.

Tevens kan je er voor kiezen om je cacao ervaring te verdiepen met een micro dosering 🍄 Lees er hier meer over 👉🏻 Cacao & Micro Dosering?

Mocht jij dit willen dan mag je dit bij mij aangeven en neem je €15,- extra mee per micro dosering 🍄 

Het ticket is non-refundable, maar mocht je verhinderd zijn dan mag je altijd bij een volgende ceremonie deelnemen of het ticket aan iemand anders geven.

Vriendelijk verzoekje van mij

Wil jij mijn project NEW INSTRUMENT supporten met een Support ticket? 🙏🏼

 

Support ticket = mocht je iets meer willen en kunnen betalen dan gaat dit extra beetje naar de aanschaf van nieuwe instrumenten om de ceremonies steeds te kunnen verdiepen. Dit wordt enorm gewaardeerd en hier ben ik je natuurlijk heel dankbaar voor 🙏🏼 ♥️

Yesssss jouw ceremonie zit er aan te komen😁. Een magisch moment voor jezelf ♥️ Wat een prachtig cadeau voor body, mind & soul. 

 

Ik kan niet wachten om de space op te zetten en jou te verwelkomen 🍃 Een hartverwarmend moment voor jezelf die je in een staat van diepe ontspanning brengt ☺️ 

 

☝🏻❣️Reminders❣️☝🏻

 

Graag wil ik mijn ceremonie voorbereiding met je delen, zodat je ongeveer weet wat je kan verwachten. Lees deze pagina voor wanneer je er even de tijd voor hebt 🙏🏼 

 

Cacao Ceremonie Voorbereiding

Kristallen Klankschalen & Plant Music

 

Het lezen van deze pagina zal je op weg helpen bij een goede voorbereiding op jouw ceremonie 😁 Zo kan jij het meeste uit jouw ceremonie halen.

👐🏼 

Lees dit ook, omdat ik niet veel zal uitleggen op de dag en ik graag die tijd voor de ceremonie zelf willen gebruiken. Mochten er vragen zijn dan is daar natuurlijk ruimte voor. 

 

Neem een flesje water mee! Je water wordt dan ook gelijk opgeladen door de Sound😁  Na de ceremonie heb je water nodig om eventuele afvalstoffen doen af te voeren 😉

 

Heb jij edelstenen die je graag wil opladen of een ander bijzonder voorwerp? Neem ze mee 😁 De helende klanken zullen ze opladen 🌟

De space heeft vloerverwarming, maar omdat je een tijdje stil ligt krijg je het eerder koud. Draag lekker comfortabele kleding, omdat je een tijdje stil ligt krijg je het eerder koud. Denk aan een extra vest en fijne warme sokken of sloffen.

 

Neem je eigen dekentjes, matjes, kussens mee om je meest comfortabele plek te creëren. (Er is al wel van alles aanwezig, maar het is toch fijn om je eigen spullen mee te nemen dan lig je ook comfortabeler)

 

Neem eventueel een oogmasker mee. 

Ik waardeer het enorm als jij jouw ervaring na het event zou willen delen op mijn FB pagina van Liquid Light SH?🌈 Zo help je mij de pagina doen groeien♥️ 

 

☝🏼Tevens heb ik een YouTube kanaal Liquid Light SH abonneren is gratis 🙏🏼Op mijn kanaal heb ik een aantal ontspannende video’s ✨

Liquid Light SH zit ook op Instagram. Volg jij mij daar ook al? Hier wordt ook het meeste gedeeld. 

 

☝🏻HEEL BELANGRIJK ☝🏻

 

📵 JE TELEFOON 📵

 

✌🏻Zet aub je telefoon op vliegtuigmodus of uit! Niet op de trilfunctie!! 😜 Graag voor je de ruimte binnen komt 🙏🏼 

De locatie is The Golden Tree aan de Vegerweg 75, 7525 PL Enschede. 

Routebeschrijving

Komende vanuit Oldenzaal

Na café Halfweg slaat u linksaf de Landweerweg op. U rijdt voorbij de slager tot de kruising en slaat hier rechtsaf de Vegerweg op. Na ca. 800 meter ziet u aan de rechterkant het centrum.

Komende vanuit Enschede

U rijdt Lonneker in via de Oldenzaalsestraat tot aan de stoplichten bij de Smederij. Hier gaat u rechtsaf richting de Lonneker Molen. U gaat voorbij de Lonneker Molen rechtdoor en slaat op de eerstvolgende afslag linksaf de Vegerweg op. Vervolgens ziet u na ca. 600 meter aan de linkerhand het centrum.

Komende vanuit Losser

U rijdt op de Lossersestraat richting Lutcher Alm en ca. 50 meter voor het restaurant slaat u rechtsaf de Lonnekermolenweg op. U volgt deze weg tot de eerste afslag naar rechts en draait de Vegerweg op. Vervolgens ziet u na ca. 600 meter aan de linkerkant het centrum.

 

Je kan de auto gratis parkeren op het terrein. Parkeer je auto ergens op de bestrating. Kom je als eerste rij dan zo ver mogelijk door, zodat anderen er achter kunnen parkeren : )

Na de Ceremonie is er de mogelijkheid om samen thee te drinken met iets lekkers en de ervaring te delen : ) Wij nemen hier heerlijk de tijd voor. Er zit namelijk heel veel kracht in het delen van je ervaring! Natuurlijk mag je ook in alle rust heerlijk naar huis gaan. Geef dit even aan, zodat wij je even gedag kunnen zeggen. 

Geniet lekker van je dag 🙌🏼 Ik verwelkom je heel graag voor een bijzondere ceremonie 😁❤️🌈✨🌹

 

Liefs♥️

Marys

Liquid Light SH (Self & Sound Healing)

bottom of page