top of page

kambo green light

Kambo is een afscheiding van de Giant Green Monkey Tree Frog. De wetenschappelijke naam is Phyllomedusa Bicolor. Phyllo betekent blad en medusa betekent beschermer. Kambo wordt al duizenden jaren gebruikt door inheemse stammen in het boven Amazone regenwoud.
 
Dit traditionele geneeskrachtige medicijn heeft veel verschillende namen: Kambo, Sapo, Dow-kiet, Hunting Magic, Ordeal medicine, Vaccin of the forest.
Wetenschappers hebben aangetoond dat de Kambo afscheiding een unieke en zeer complexe chemische cocktail van bio-actieve peptiden bevat die gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Drie decennia van onderzoek hebben geresulteerd in het indienen van meer dan 70 patenten, maar tot nu toe komt geen van deze afzonderlijke extracten in de buurt van dit genezende medicijn in zijn geheel.
 
Kambo is één van de sterkste natuurlijke ontstekingsremmende, antibiotische, antimicrobiële en anesthetische stoffen die ter wereld worden aangetroffen. Kambo is één van de sterkste, natuurlijke manieren om het immuunsysteem te versterken. Het ontgift ook de lever en darmen, dus het is een krachtige reiniger.
 
Traditioneel wordt Kambo door jagers gebruikt om de geest en het lichaam te reinigen, te ontgiften en te versterken. Het vergroten van hun energie, uithoudingsvermogen en het verhogen van hun zintuigen voordat ze gaan jagen. Kambo wordt gebruikt als medicijn tegen koorts, infecties, malaria, slangenbeten en pijnstilling. Kambo wordt gebruikt om donkere of negatieve energie, bekend als Penema, op te ruimen. Wanneer Penema is opgeruimd, wordt alles gemakkelijker, kunnen obstakels worden overwonnen en stroomt het leven natuurlijker.

kambo eye1.jpg

kambo voordelen

Naast het inheemse gebruik erkennen vele duizenden mensen over de hele wereld Kambo als een multidimensionaal genezingsmedicijn voor een breed scala aan ziekten en uitdagingen op alle niveaus.
 
Het fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele niveau.

 

Lees meer
 

kambo.jpg

kambo contra-indicatie

Kambo is volkomen veilig als het op verantwoorde wijze wordt toegediend door een getrainde Kambo beoefenaar, er zijn een aantal mensen met contra-indicaties die niet veilig een Kambo sessie kunnen krijgen. Deze omvatten:
 

Lees meer

Kambo eye.jpg

kambo ceremonie

Kambo dient altijd toegediend te worden door een goed opgeleide Kambo beoefenaar die de sessies te allen tijde toedient en superviseert. Kambo is intens maar snel. De onaangename effecten zijn sterk en onmiddellijk, maar verdwijnen binnen 30 - 45 minuten.

Lees meer

bottom of page