Onze ceremonies worden gegeven in een prachtige omgeving midden in de natuur. Hier kan je terecht om te verbinden met jezelf, gelijkgestemden en onze prachtige moeder aarde. Ervaar de rust, ruimte en ontdek de medicijnen uit de jungle! We ontvangen je met open hart & armen.

Kambo is de afscheiding van de Giant Green Monkey Tree Frog (Phyllomedusa Bicolor). Wetenschappers hebben aangetoond dat de Kambo afscheiding een unieke en zeer complexe cocktail van bioactieve peptiden bevat die gunstig zijn voor het menselijk lichaam.

Kambo is een krachtige reiniger, 1 van de sterkste natuurlijke ontstekingsremmende, antibioticum-, antimicrobiële en anesthetische stoffen die in de wereld worden aangetroffen. Het is 1 van de sterkste, natuurlijke manieren om het immuunsysteem te versterken en ontgift tevens lever en darmen.

Traditioneel wordt Kambo door jagers gebruikt om lichaam en geest te reinigen, ontgiften en versterken. Het verhoogt voor de jacht hun energie, uithoudingsvermogen en zintuigen. Kambo wordt gebruikt als een medicijn tegen koorts, infecties, malaria, slangenbeten en pijnverlichting en tevens om donkere of negatieve energie, bekend als Penema, op te ruimen. Wanneer Penema wordt vrijgemaakt kunnen obstakels worden overwonnen en stroomt het leven natuurlijker.

Naast inheems gebruik, herkennen duizenden mensen over de hele wereld, Kambo als een multidimensionaal genezend medicijn. Het wordt ingezet voor een breed scala aan ziekten en uitdagingen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. https://www.liquidlightsh.com/kambo-voordelen

Wettenschapers ondervonden dat Kambo in het lymfestelsel wordt opgenomen en het natuurlijke vermogen van het lichaam wakker maakt om zichzelf op cellulair niveau te genezen. Na een Kambo ceremonie zien mensen vaak enorme energetische verschuivingen in hun leven, van verbeteringen in fysieke genezing, vermindering van depressies en verslavingen tot verlichting van chronische pijn en ernstige ziekten.

De Caboclo stam populariseerde Vacina da Floresta. De Caboclo stam gelooft dat wanneer Kambo op deze manier wordt toegedient, fungeert als een vaccin voor het afweren van toekomstige kwalen. Het medicijn werkt laag voor laag en zal steeds dieper lichaam en geest reinigen, ontgiften en versterken.

 Kambo is niet voor iedereen!! Lees hier meer over de contra-indicaties https://www.liquidlightsh.com/kambo-contra-indicaties

Wanneer; Zondag 24 Juli / 13, 19 augustus
Tijd; Start 10:00 tot 14:00
Waar; Midden in de natuur in Rekken 

https://goo.gl/maps/ubTkC86Jgh1LWtCe8

 Word jij geroepen door Kambo? Wesley en ik begeleiden jou graag in jouw proces : )

Deelname aan 1 Kambo Circle (1 ceremonie) € 125,-
Deelname aan Vacina da Floresta (3 ceremonies) € 325,-

 AHO