top of page
Kambo Art Sietske Pelgrum.jpeg

kambo ervaringen

🐸

"Bij binnenkomst een warm onthaald door Marys, omdat ik al bekend was met dit krachtige medicijn uit de amazone. Heeft Marys me uitgelegd hoe een Kambo sessie bij haar werkt. Tijdens het gesprek hebben we besloten om 6 dots te doen, omdat ik bekend ben met het proces en net dat extra beetje Kambo nodig had dan eerdere Kambo sessies. Ik merkte dat ik aan het begin wat nerveus was, omdat het altijd weer even wennen is en intensief is voor het lichaam, maar de effecten van na de Kambo zijn het zeker waard.
 
Na het drinken van het water begon Marys het toedienen van de Kambo. Dit gebeurt door middel van het branden van de huid, waarbij de Kambo secretie op de gates worden geplaatst. Het brandingsproces was zacht en zorgzaam. Na het zetten van de dots merkte ik al snel dat mijn lichaam erop reageerde. 

Mijn hart begon te pompen en mijn lippen en oren voelde opgezwollen. Al snel begon ik me zwak te voelen en de dorst begon de overhand te nemen. Ik begon te zweten en Marys was de ondersteunende factor in het proces. Ze stuurde me aan om meer te drinken wanneer nodig en was op energetisch niveau aan het werk. De instrumenten en zang tijdens de ceremonie waren van toegevoegde meerwaarde, omdat ik merkte dat mijn lichaam erop reageerde. 
 
Op een gegeven moment raakte ik mijn zicht kwijt en leek het alsof ik flauwviel, dit had Marys meteen in de gaten en hielp me te herinneren om adem te halen. Nadat ik weer met open ogen kon zien, begon ik patronen te zien als een soort van filter over mijn oogleden. Het purgen is onderdeel van deze ceremonie en met volledige overgave gaf ik toe aan het proces. Het lichaam voelde zwak en ik wist dat er meer uit moest, na het legen van de 3 liter water dat ik gedronken had, voelde ik me al wat beter. 
 
Nadat mijn lichaam gereinigd was, ontving ik een fantastisch klankschalen concert dat resoneerde op energetisch niveau. Ik begon mee te trillen op de hogere tonen van de kristallen klankschalen. Na de purging voelde ik me meteen beter. 
 
Inmiddels ben ik een paar dagen verder en voel ik me energetisch weer opgeladen. Na de heerlijke soep kon ik hele wereld aan. Alle stoffen die mijn lichaam niet dienden zijn eruit. Ik merk dat mijn gedachten weer helderder zijn. Mijn dromen zijn levendiger en ik merk dat ik veel beter in mijn vel zit. Ook mijn collega’s zien en voelen het verschil en hier heb ik mooie complimenten van gekregen. 
 
Bedankt Marys voor deze geweldige ervaring en zachte touch.
Een echte aanrader voor iedereen die meer ondersteuning op lichamelijk en energetisch niveau."

 

Liefs Wesley

🐸

 

Met mij gaat het goed, merk dat Kambo verschillende uitwerking heeft. Waar zal ik beginnen? Fysiek voel ik me goed en sterk, inwendig voelt het schoon, spieren zijn hard en het voel alsof mijn huid strakker zit (vocht uit me huid? iig blokjes komen er goed door ). Mentaal voel ik me ook sterk, ben scherp, kalm en gefocust. Emotioneel komt er wel het één en ander los, alles stroomt fijn. Voel een sterkere empathie jegens van alles dan anders en er komt me ook van alles op het pad?! Én wil nog meer knuffelen dan ik normaal al wil én da's al boven gemiddeld 

Weet je, ik voelde de roep van de Kambo, maar wist niet dat het zo'n integrale uitwerking zou hebben. Echt supermooi, ben blij en dankbaar dat ik dit bij jou heb mogen ervaren.

Michiel

🐸

"Een jaar geleden koos ik Kambo als onderdeel van mijn genezingsreis. Het heeft me geholpen om veel gifstoffen die zich in de loop der jaren hebben opgebouwd, weg te gooien, vastzittende emoties los te laten, mijn geest helder te houden en op het goede spoor te blijven.
 
Ik heb Kambo op veel verschillende locaties gekregen, elke ervaring is anders maar altijd krachtig. Dit keer koos ik voor een duo-ceremonie en kreeg ik een auriculaire behandeling.
 
Maria is een gepassioneerde beoefenaar, ze had een geweldig gevoel om me te helpen tijdens mijn Kambo ceremonie. Ze houdt sacred space, zodat ik mijn werk kan doen. Haar icaro's hebben me veel geholpen om tijdens het proces los te laten. Na de ceremonie kreeg ik een heerlijke soep. Ik blijf met Maria en dit prachtige medicijn werken om mezelf te zuiveren en te ontwikkelen.
 
Ik zou Kambo Green Light aanbevelen aan iedereen die voelt ... het is tijd!"
 
Dank je!

 

Liefs Siets

🐸

"Ongeveer 2 maanden geleden deed ik mijn eerste Kambo bij Marys. Het was een 1 op 1 sessie en ik was nerveus. Ondanks mijn zenuwen voelde ik me meteen op mijn gemak en had ik meteen het gevoel dat ik in goede handen was. Marys weet echt wat ze doet. Met heel veel zorg voor het proces met kambo zou gaan begeleiden.

Ze nam uitgebreid de tijd om me alles stap voor stap uit te leggen voor de sessie en tijdens de sessie bleef ze dit ook doen en dat was heel fijn.

De kambo sessie ging relatief snel en de momenten van ongemak (misselijkheid) waren hevig, maar kort. Op die momenten zorgde ze voor de juiste ondersteuning en ik voelde haar intentie om me te helpen en me hiermee verder te helpen. Ze doet dit met veel liefde en dat was heel goed voelbaar ❤️

 

Ik heb mij geen moment angstig gevoeld, want ik voelde me echt in goede handen bij haar.

Naderhand kon ik rusten en genieten van de muziek die ze maakte. Erg mooi. Ik ben dankbaar voor het feit dat de kambo mijn lichaam reinigt en mijn gevoelens lichter maakt.

Het is een pittig proces, maar het levert zoveel op. Ik voel me schoner, opgewekter en lichter.

Ik zou het iedereen gunnen om het proces met de Kambo in te gaan "❤️ 🐸🙏🏼

🐸

"Sommige van mijn vrienden hebben een Kambo ervaring gehad bij Marys en dat maakte me nieuwsgierig. Toen we samen waren, voelde ik een ontspannen en positieve sfeer om hen heen. We hadden het regelmatig over Kambo en mijn interesse werd steeds meer gewekt. Ergens vond ik het heel spannend en na een tijdje voelde ik steeds meer dat ik het wilde doen! Op het moment dat ik 's ochtends wakker werd en over Kambo had gedroomd, wist ik het zeker:' Ik ga dit doen! ' Mijn belangrijkste reden voor Kambo is dat ik mijn lichaam wilde schoonmaken.
 
Ik heb een privé ceremonie gehad met Marys. Het is leuk om te zien hoeveel zorg ze aan de ceremonie heeft besteed. Ik heb genoten van de aanwezigheid en begeleiding van Marys. Ze neemt de ceremonie serieus en doet het met liefde. De sfeer die haar omringt is erg prettig. Het was een bijzondere ervaring die mij rust en stilte bracht. Ik beveel Kambo Green Light aan aan iedereen die de roeping voelt om het werk met Kambo te doen."

Stephanie

🐸

Na mijn Kambo sessie merk meer focus op. Merk op mijn werk dat ik meer ruimte inneem zonder dat ik last heb van mijn interne criticus. Verder merk ik aan mezelf dat ik meer van mezelf mag laten zien qua emotie zowel in werk als privé. 

Liefs! R.
 

🐸

"Ik voel me goed. Ik voel me sterk, op verschillende manieren💪. En ik voel me open. En ik heb zeker de indruk dat de Kambo daar flink in bijdraagt. Zondag was ik er moe van, maar daarna niet meer en voel ik mij zeer goed, heel mooi!😀🙏 Bijzonder! Ik hoop van harte dat ik dit gevoel nog een tijdje met me mee mag nemen🍀🙏

 

Nogmaals dankjewel Marys! Ik wens je een heel mooie dag!☀️"

Groetjes Kim

🐸

"Met mij gaat het eigenlijk heel goed momenteel 😁. Wat ik heel sterk voel is dat ik goed aanwezig ben in mijn krachtveld en steeds dichterbij mezelf kom. Ik volg sterk mijn gevoel. Er komen veel situaties op mijn pad die mij uitdagen om uit mijn comfortzone te komen, maar dat gaat steeds beter 🙏. Ben enorm dankbaar voor de fijne mooie energie van spirit kambo."

 

Liefs , Kim💗
 

🐸

 

Ik kwam in contact met Marys via een medestudent van mij die al vaak Kambo deed. Ik koos voor Marys, omdat ze dichtbij is en er schijnen hier niet veel Kambo beoefenaars te zijn. De belangrijkste reden was dat 2 vrienden van mij Karan en Austin al een Kambo ceremonie hadden met Kambo Green Light dus ik had meteen een goed gevoel. Omdat ik veel over Kambo sprak met Karan en Austin en ze me hun positieve ervaringen ermee vertelden, vond ik dat ik het zeker eens moest proberen.
 
Ik ben super geïnteresseerd in meer traditionele geneeskunde dan in schoolgeneeskunde, omdat ze zich alleen richten op het behandelen van de symptomen in plaats van echt de oorsprong van een ziekte te genezen. Ik heb mijn hele leven last van vermoeidheid en de normale dokters konden me hiermee niet helpen. Ook weet ik dat je tegenwoordig veel gifstoffen in je lichaam opneemt, van alleen 'op aarde zijn' door vervuiling en vooral het voedsel dat je eet. Ik heb eerder een aantal detox methoden geprobeerd, maar hield er niet echt aan vast - ik denk omdat het nogal lang duurde en je niet meteen resultaten zag. Ik ben ook heel erg geïnteresseerd in alternatieve geneeskunde, dus voor mij was het duidelijk dat ik het probeerde.

Dus allereerst was ik erg opgewonden over de hele zaak en voelde ik me erg op mijn gemak en zelfverzekerd, maar toen ik de ochtend van de ceremonie in de trein ging, werd ik echt bang. Misschien was het eerder respect voor een situatie die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Zoals uit je comfort zone komen, maar op het moment dat ik haar thuis binnenkwam voelde ik me helemaal goed en overtuigd om het te doen.
 
Tijdens de sessie en tijdens mijn hele verblijf bij haar voelde ik me zeer gerespecteerd en welkom. Ook nadat de ceremonie voorbij was, was het erg leuk om bij haar te blijven voor leuke gesprekken, aangezien ik wist dat ze me de tijd zou geven die ik nodig had om te 'herstellen' en zelf te beslissen wanneer ik me in staat voel om te vertrekken.
 
Al met al had ik geen betere Kambo beoefenaar kunnen hebben dan Marys! Ze gaf echt om me, ze stuurde me vooraf en ook nu. Ik voelde me vanaf het eerste moment echt op mijn gemak. Vooral omdat je tijdens de behandeling alleen voor mij aanwezig was, gaf me het gevoel van geborgenheid, dus ik wist dat er niets met me kon gebeuren.
 
Ah en de volgende ochtend werd ik wakker voor mijn alarm, wat eigenlijk nooit gebeurt. Ik bleef slapen tot ik uit bed moest, maar voelde me heel goed en vol energie. Ik heb het gevoel dat ik overdag meer dingen kan doen en niet zo snel moe word als voorheen. En wat me ook opviel was dat mijn rugpijn helemaal ophield. Ik denk dat al mijn spierspanningen vervaagden en dat ik me heel goed voelde. 
 
Dus ja, alles is helemaal in orde, ik ben nu geobsedeerd door Kambo en ik doe het zeker nog een keer ❤
 
Anja

 

bottom of page