top of page
kambo.jpg

kambo kosten

Privé kambo ceremonie

 

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een privé kambo ceremonie één op één gedaan. Deze optie kan heel goed werken voor mensen die Kambo voor de eerste keer ervaren en misschien nerveus zijn om er doorheen te gaan in het bijzijn van vreemden. Ze zijn ook geweldig voor mensen diekambo eerder hebben ervaren, maar willen kambo graag nog dieper ervaren en zich beter op hun zelf kunnen focussen. Het is erg belangrijk voor Marys om prioriteit te geven aan de healing van mensen en individuele processen, in plaats van te proberen iedereen zo snel mogelijk te doorlopen. We weten dat er niets ergers is dan een healing proces ingaan en het gevoel hebben dat je wordt opgejaagd om aan de behoeften van iemand anders te voldoen. Ze werkt gewoon om de sessie voort te bewegen in een tempo dat past bij de behoeften van elk persoon.

 

Om een ​​idee te geven omvat de sessie:

• Mensen die aankomen en zich vestigen.

• Een kennismakingsgesprek

• Uitleg over kambo en het proces dat daarbij komt kijken.

• Smudging

• Tijd om te focussen op intenties.

• De daadwerkelijke kambo ceremonie

• Tijd om te rusten

• Sound Bath

 

De meesten rusten ongeveer een half uurtje, daarna eten we een lekker een soepje om uw energie weer op te bouwen, tevens is er thee en fruit aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om je ervaring te delen. Gemiddeld bedraagt ​​de totale lengte van je eerste privé kambo ceremonie, van aankomst tot vertrektijd, gewoonlijk tussen de 3-4 uur.  Het kan soms minder zijn en heel, heel af en toe kan het meer zijn.

 

Investering voor jouw 1ste privé kambo ceremonie bedraagt €250,- per persoon.

 

Elke volgende privé kambo ceremonie bedraagt €200,- per persoon max 2 uur.

3-4 uur bedraagt €250,- per persoon.

Met liefde en aandacht begeleid ik jou in jouw Kambo proces. Voel je welkom : )

Privé duo kambo ceremonie

 

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een privé duo kambo ceremonie op een 1 tot 2 basis gedaan. Een privé duo kambo ceremonie is wanneer 1 persoon kambo wil ervaren met een andere persoon die ze kennen. U kunt een privé duo kambo ceremonie boeken voor uzelf en een partner, of een ander, een vriend of familielid. De lengte van een duo Kambo ceremonie varieert van persoon tot persoon. Dit kom, doordat elk persoon anders is en iedereen andere behoeften heeft in zijn proces. Het is erg belangrijk voor Marys om prioriteit te geven aan de healing van mensen en individuele processen, in plaats van te proberen iedereen zo snel mogelijk te doorlopen. We weten dat er niets ergers is dan een healing proces ingaan en het gevoel hebben dat je wordt opgejaagd om aan de behoeften van iemand anders te voldoen. Ze werkt gewoon om de sessie voort te bewegen in een tempo dat past bij de behoeften van elk persoon.

 

Om een ​​idee te geven omvat de sessie:

• Mensen die aankomen en zich vestigen.

• Een kennismakingsgesprek met het medicijn en het proces dat daarbij komt kijken.

• Smudging

• Tijd om te focussen op intenties.

• De daadwerkelijke behandeling

• Tijd om te rusten

• Sound Bath

 

De meesten rusten ongeveer een half uurtje, daarna eten we een lekker een soepje om uw energie weer op te bouwen, tevens is er thee en fruit aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om je ervaring te delen. Gemiddeld bedraagt ​​de totale lengte van een duo kambo sessie, van aankomst tot vertrektijd, gewoonlijk tussen de 3-4 uur. Het kan soms minder zijn en heel, heel af en toe kan het meer zijn.

 

Investering voor jouw privé duo Kambo ceremonie bedraagt €200,- per persoon.

 

Met liefde en aandacht begeleid ik jullie in jouw Kambo proces. Voel je welkom : )

Kambo circle

Mijn Kambo ceremonies worden gegeven in een prachtige omgeving midden in de natuur. Hier kan je terecht om te verbinden met jezelf, gelijkgestemden en onze prachtige moeder aarde. Ervaar de rust, ruimte en ontdek de medicijnen uit de jungle! Ik ontvang je met open hart & armen.

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een Kambo circle ceremonie voor meerdere personen gegeven. Dit kunnen mensen zijn die elkaar kennen of juist niet. De lengte van een Kambo Circle ceremonie varieert van hoeveel persoenen er op die dag aanwezig zijn en hun proces. Dit komt, doordat elk persoon anders is en iedereen andere behoeften heeft in zijn proces. Het is erg belangrijk voor Marys om prioriteit te geven aan de healing van mensen en individuele processen, in plaats van te proberen iedereen zo snel mogelijk te doorlopen. We weten dat er niets ergers is dan een healing proces ingaan en het gevoel hebben dat je wordt opgejaagd om aan de behoeften van iemand anders te voldoen. Ze werkt gewoon om de sessie voort te bewegen in een tempo dat past bij de behoeften van elk persoon.

De Caboclo stam populariseerde Vacina da Floresta. De Caboclo stam gelooft dat wanneer Kambo op deze manier wordt toegedient, fungeert als een vaccin voor het afweren van toekomstige kwalen. Het medicijn werkt laag voor laag en zal steeds dieper lichaam en geest reinigen, ontgiften en versterken.

 Kambo is niet voor iedereen!! Lees hier meer over de contra-indicaties https://www.liquidlightsh.com/kambo-contra-indicaties

Om een ​​idee te geven omvat de sessie:

• Mensen die aankomen en zich vestigen.

• Een kennismakingsgesprek met het medicijn en het proces dat daarbij komt kijken.

• Smudging

• Tijd om te focussen op intenties.

• De daadwerkelijke behandeling

• Tijd om te rusten

• Sound Bath

Wanneer; Neem hier contact over op dan kijken wij samen wat er gepland kan worden.

Tijd; Start 10:00 tot 14:00
Waar; Enschede

Word jij geroepen door Kambo? Met alle liefde an aandacht begeleid jou graag in jouw proces : ) 

Deelname aan 1 Kambo Circle (1 ceremonie) € 150,-
Deelname aan Vacina da Floresta (3 ceremonies) € 400,-

Ben jij student of heb jij minder te besteden per maand geef dit dan aan en dan bekijken we samen hoe ik jou van dienst kan zijn!

 AHO

bottom of page