top of page
kambogreenlight_edited.jpg

Hey Hello Mooi Mens 🌞

Wat super leuk dat je erbij wil zijn bij 1 van onze bijzondere Kambo ceremonies op ons prachtige land in Rekken 🌿

 

Wij kijken er enorm naar uit om een magische ceremonie voor je te creëren. Wij creëren een veilige & sacred space om jou met open armen en hart te mogen ontvangen en samen de diepte in te gaan.

 

Om je plekje te reserveren mag je voor de ceremonie het bedrag overmaken om je plekje te reserveren 🙏🏼 

Deelname aan 1 Kambo Circle (1 ceremonie) € 125,-
Deelname aan Vacina da Floresta (3 ceremonies) € 325,-

 

Vriendelijk verzoekje van ons

Wil jij ons project supporten met een Support ticket? 🙏🏼

 

Support ticket = mocht je iets meer willen en kunnen betalen dan gaat dit extra beetje naar een speciaal potje. Dit potje gaat in zijn totaliteit naar de eigenaresse van het prachtige stukje land 🏕 Hiermee draag je direct bij aan het onderhoud van het land en de zorg van de paarden! Wij proberen onze ceremonie prijzen zo laag mogelijk te houden en dat kleine beetje extra support wordt enorm gewaardeerd ❤️ We willen je vragen om dit contant mee te brengen. Dit kan je op de dag zelf in een speciale pot doen! Of je mag een bijdrage overmaken.

 

Sommige lieve mensen willen graag na de ceremonie toch nog graag een extra bijdrage doen. Mocht je dit willen doen dan kan je hetzelfde betaalverzoek gebruiken.

 

👉🏻Betalen kan je met de onderstaande link doen. Ik wil je graag vragen om dit zo spoedig mogelijk te doen, zodat jouw of jullie plekje gereserveerd is en om teleurstelling te voorkomen. Heb je meer dan 24uur nodig om te betalen? Laat dit dan even weten 😉

 

Je betaling is non refundable, maar mocht je verhinderd zijn mag je altijd bij de volgende editie van 1 van de ceremonies aansluiten. 

Yesssss jouw Kambo ceremonie zit er aan te komen😁. Kambo is een krachtige reiniger, 1 van de sterkste natuurlijke ontstekingsremmende, antibioticum-, antimicrobiële en anesthetische stoffen die in de wereld worden aangetroffen. Het is 1 van de sterkste, natuurlijke manieren om het immuunsysteem te versterken en ontgift tevens lever en darmen.

 

Wij kunnen niet wachten om de space op te zetten en jou te verwelkomen 🍃

 

Kambo voorbereiding

⦁    Probeer geen enkele vorm van langdurig vasten 7 dagen voor / na Kambo.
⦁    Begin niet met colonics, klysma's, detox op waterbasis, leverspoeling of zweethut 3 dagen voor / na Kambo.
⦁    Gebruik geen recreatieve drugs en drink geen alcohol 24-48 uur voor / na Kambo.
⦁    Eet geen voedsel 8 uur voor Kambo. Het is belangrijk om deze 8 uur direct voorafgaand aan een Kambo ceremonie te vasten.
⦁    Drink geen koffie op de ochtend van uw Kambo ceremonie.

⦁    Neem geen medicatie in voor je Kambo ceremonie.

⦁    Neem geen supplementen in voor je Kambo ceremonie.
⦁    Verwijder strakke, beperkende sieraden voor uw Kambo ceremonie.
⦁    Probeer weinig tot geen plannen te maken voor de rest van de dag na uw behandeling. Het kan zijn dat u moet rusten en herstellen.
⦁    Drink geen grote hoeveelheden water of vloeistof op de ochtend van uw Kambo ceremonie. 
⦁    U kunt op de ochtend van uw Kambo ceremonie een hete thee drinken en kleine hoeveelheden water drinken. Voeg geen honing toe. Dit kan uw elektrolytenbalans verstoren.
⦁    Stop de vochtinname 2 uur voor uw Kambo ceremonie.

👐🏼 

 

Wat neem je mee naar jouw kambo ceremonie

 

• Losse, comfortabele, niet-beperkende kleding. De meesten dragen relaxte thuisware of sportkkleding. 

•Neem een schoon setje kleding mee voor de zekerheid.

• Neem je eigen dekentjes, matjes, kussens mee om je meest comfortabele plek te creëren.

• Iets om lang haar vast te binden.

• Mensen met astma dienen hun inhalator mee te nemen (uit voorzorg).

• Neem eventueel een pen en een notitieboekje mee.

• Neem 2 liter water mee om te kunnen purgen

• Last but not least, breng alsjeblieft je bereidheid en vertrouwen om je over te geven aan de Great Spirit of Kambo!

Als onderdeel van het zuiveringsproces moet u 10-15 minuten direct, voordat uw Kambo wordt aangebracht 1,5-2 liter water drinken. Dit is waarom het belangrijk is om overmatig drinken te vermijden om verstoring van de elektrolytenbalans te voorkomen, mogelijk leiden tot hyponatriëmie - gevaarlijk lage natriumspiegels.

Als je niet zeker bent over een van de voorbereidingsprotocollen vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met me op en vraag het voorafgaand aan de Kambo ceremonie.

Na uw Kambo sessie voelt u zich ofwel verkwikt of uitgeput. Het is niet geheel ongebruikelijk om enige tijd hoofdpijn te hebben of u een beetje uitgeput te voelen voordat u zich beter begint te voelen. De dagen na een Kambo sessie zijn de dagen waarop mensen over het algemeen de echte voordelen van Kambo beginnen te voelen die zich schoon, helder, verjongd en energiek voelen. Voor sommigen zijn de Kambo effecten subtieler.
 
Er zijn een aantal mensen die in de dagen na hun Kambo sessie echter een herxheimer reactie zullen ervaren, ook wel bekend als een "genezingscrisis". Dit is een kortdurende ontgiftingsreactie waarbij het lichaam grote hoeveelheden gifstoffen opruimt.
 
Zoals bij elke vorm van transformationeel werk, is integratie in de periode na uw Kambo sessie een van de belangrijkste aspecten van het proces.
 
Als u teruggaat naar een ongezonde levensstijl zullen de voordelen niet zo uitgesproken zijn. Het is een goed idee om de rest van de dag te nemen om uw ervaring te integreren. Plaats jezelf niet in intense of stressvolle situaties.
 
Als je in de natuur kunt zijn is dat het beste, maar probeer op zijn minst overmatige blootstelling aan technologie of andere onnodige afleidingen te vermijden om te zien en te voelen wat er aan de oppervlakte komt om te genezen.

Wij eindigen de Kambo ceremonie met een Sound Bath om de ervaring te doen integreren.

 

Heb jij edelstenen die je graag wil opladen of een ander bijzonder voorwerp? Neem ze mee 😁 De helende klanken zullen ze opladen 🌟

📵 JE TELEFOON 📵

 

✌🏻Zet aub je telefoon op vliegtuigmodus of uit! Niet op de trilfunctie!! 😜 Graag voor je de space binnen komt🙏🏼

 

De locatie is bij ons op het land in Rekken. Je kan navigeren naar de Dokter W. Slotlaan in Rekken je rijdt voorbij de Fleerweg en de Kalverlaan en ziet links op het land   onze prachtige Tempel Tent staan. De magic mushrooms aan de bomen geven aan waar je moet zijn. Hieronder wordt de locatie exact aangegeven door middel van een link naar google maps.

https://goo.gl/maps/ubTkC86Jgh1LWtCe8

 

Je kan de auto aan de zijkant van de weg parkeren. 

Aangezien onze prachtige plek midden in de natuur is hebben we voor 2 ecologische droog toiletten gezorgd. Mocht de nood hoog zijn. Deze toiletten zijn niet aangesloten op het water netwerk en kunnen niet worden doorgespoeld. Er staan emmers met zaagsel bij de toiletten, zodat je je behoefte kan bedekken en de deksel er weer op kan zetten. 

 

We willen het land mooi en schoon achterlaten, zodat de diertjes en de natuur geen overlast hebben van onze prulletjes. Zorg er graag voor dat jij je plekje schoon achterlaat. Er zijn natuurlijk wat bakken waar vuilnis in kan. Zo zorgen we er samen voor het land blijft.

Na de Kambo ceremonie is er de mogelijkheid om samen thee te drinken en de ervaring te delen : ) Wij nemen hier heerlijk de tijd voor. Tevens zal er fruit aanwezig zijn. Mocht je behoefte hebben aan zwaarder eten dan kan je dit zelf meenemen.

 

Natuurlijk mag je ook in alle rust heerlijk naar huis gaan. Geef dit even aan, zodat we je even gedag kunnen zeggen. 

 

Je kan een half uurtje eerder aanwezig zijn voorafgaand aan dat de ceremonie begint. Voordat je de magische tent in gaat willen we je graag eerst smudgen en dan kan je lekker je plekje creëren 🥰

 

 

Geniet lekker van je dag 🙌🏼 En wij verwelkomen je heel graag voor een bijzondere Kambo ervaring 😁❤️🌈✨🌹

 

Liefs♥️

Wesley & Marys

Liquid Light SH (Sound Healing & Self Healing)

bottom of page