top of page
kambogreenlight_edited.jpg

kambo voordelen

Op fysiek niveau zet Kambo een krachtig ontgiftings- en reinigingsproces in gang en helpt het diegenen die lijden aan chronische vermoeidheid, chronische pijn, ontstekingen, terugkerende infecties, alcohol- en drugsverslavingen, vruchtbaarheidsproblemen, schildklierproblemen, vergiftiging door zware metalen, schimmelproblemen, de ziekte van Lyme , HIV, herpes, candida, darmproblemen, hoge bloeddruk, kankers, de ziekte van Parkinson en auto-immuunziekten zoals reumatoïde artritis.
 
Op mentaal niveau rapporteren mensen, naast het richten op specifieke gezondheidsproblemen voordelen met een heldere geest, verhoogd bewustzijn, verbeterde cognitieve gezondheid, het overwinnen van beperkende overtuigingen, verhoogde focus en verscherping van de zintuigen.
 
Op emotioneel niveau kan Kambo helpen bij het wegnemen van angst, depressie, het loslaten van trauma's uit het verleden, problemen en emotionele bagage, het vergroten van de veerkracht tegen stress en vermoeidheid, terwijl het onze algehele stemming en welzijn verbetert.
 
Op energetisch en spiritueel niveau kan Kambo ons helpen ons energieveld te reinigen en onze chakra's weer in evenwicht te brengen. Het kan een diepere verbinding met onszelf, anderen en de natuurlijke wereld om ons heen initiëren. Meer duidelijkheid brengen in onze deugden, waarden en zelfs ons levenspad, terwijl we ons de kans geven om meer vrede, stilte en wijsheid binnenin ons aan te boren.

bottom of page