top of page
liquidLightSHTempelTent.jpeg

Elk jaar op en rond de 8e dag van de 8e maand van het jaar (8 augustus) is er een kosmische uitlijning genaamd "de Lions Gateway".

 

De Leeuwenpoort is een tijd van verhoogde kosmische energie die tussen de fysieke en spirituele rijken stroomt. Deze astrologische en spirituele poort heeft wortels die teruggaan tot het oude Egypte en wordt al duizenden jaren waargenomen en geëerd als een tijd van een grote energetische instroom en activering!

 

De 8-8 Leeuwen Poort Astrologisch wordt deze poort gemarkeerd door een uitlijning tussen de aarde en de ster Sirius, terwijl de ster Sirius aan de hemel opkomt lijnt Orion’s Belt rechtstreeks uit met de piramides van Gizeh, waarop het lijkt dat Sirius (de helderste ster die we kunnen zien) dichter bij de aarde komt.

 

De Leeuwen Poort is een gebeurtenis dat overvloed en voorspoed kan brengen en het is een perfect moment om je dromen te manifesteren. Door je intentie te richten op iets dat je wilt, kun je het creëren en naar je toe trekken.

Bij deze prachtige Lions Gateway combineren we de krachten van de spirituele poort met de Magie van de Cacao, Kristallen Klankschalen, Tibetaanse Klankschalen & Plant Music, waardoor jouw  frequentie wordt verhoogt. 

 

Deze prachtige tools, medicijnen en instrumenten helpen je om met gemak los te laten, opnieuw af te stemmen en te verbinden met jezelf. Ze voeren zachtjes weg wat niet langer dient voor een diepe interne reis. Als we dieper in onszelf vallen, worden de emoties eenvoudig door de klanken gedragen en ontspannen we dieper & dieper.

 

Ga met me mee voor een zachtaardige hart verruimende 3 uur durende onderdompeling in de kracht van reizen met ceremoniële cacao en helende frequenties tijdens deze Lions Gateway ?

 

“Ik geloof dat een van de grootste uitdagingen op aarde het verlies van verbinding met zichzelf is. Ik nodig je uit om Moeder Cacao te ontmoeten en weer contact met jezelf te maken.”~Marys 

 

Cacao werd oorspronkelijk gebruikt door de oude Maya’s om tussen de werelden te reizen en de sluier over het bewustzijn op te heffen. Mijn Cacao is doordrenkt met spirit en nodigt je uit op een reis naar binnen om je hart te openen & te herinneren wie je echt bent.

 

De Maya’s noemden Cacao ‘the water that runs through your heart’. Rauwe Cacao is de meest complexe superfood uit de natuur en bevat de hoogste concentratie antioxidanten (flavonoïde), van alle voedingsmiddelen. Het bevat Serotonine en Tryptofaan welke gevoelens van geluk en vrede teweegbrengt en waardoor angst en stress vermindert. Ook bevat Cacao de stof Phenethylamine (PEA), dezelfde stof die vrijkomt als we verliefd worden. Het brengt gevoelens van extase en euforie teweeg. Daarnaast helpt PEA ons focussen en concentreren, en staat het erom bekend dat het (zenuw/spier) pijn dempend en verlagend werkt, Anandamide zorgt voor het ‘bliss’ gevoel, het gevoel gelukzaligheid en euforie. Verder bevat Cacao vele mineralen, zoals magnesium, ijzer, chroom, mangaan, koper, zink en vitamine C.

 

Tevens kan je er voor kiezen om je ervaring te verdiepen met een microdosering Truffel. 

 

Bij een Sound Bath word je als het ware ondergedompeld in een bad van verschillende helende geluidstrillingen. De zeer vibrerende frequenties van het zuivere kristal verbind zich met het water in ons lichaam en het parasympathische zenuwstelsel, waardoor het kalmeert tot een staat van diepe bewuste rust waar het immuunsysteem kan regenereren en gedijen.

De hersengolven gaan langzamer werken, vanuit deze kalmerende theta-frequentiestatus zijn we het diepst verbonden met ons innerlijke zelf, gedachten en gevoelens. Plant Music heeft een magische werking op ons welzijn. Het helpt ons te connecten met de natuur, diep te kunnen ontspannen, focussen en brengt je in het hier en nu.

 

Sound Healing is zo effectief, omdat het zowel onze emotionele- , fysieke- en onze energetische lichamen beïnvloedt.

 

Marys werkt nu 7 jaar met verschillende plant medicijnen uit de Amazone en is gespecialiseerd in het geven en begeleiden van verschillende soorten ceremonies. Ze werkt veel op energetisch niveau, maar is heel down to earth. Marys zal voor de ceremonie o.a 14 kristallen klankschalen (432 Hz), kristallen harp, kristallen piramides, crystal chimes, chimes, Oer Drum, Chakapa & Plant Music bespelen om een Sound Bath ervaring te creëren die lichaam en geest doet revitaliseren en je een geweldig gevoel zal geven. Wesley komt de ceremonie versterken met; Tibetaanse klankschalen, Shutri box, Kirtan, Oer Drum en energetische werk. 

 

Hello wij zijn Wesley & Marys : )   https://www.liquidlightsh.com/about-us

Positieve uitwerkingen van dit event;


• Activeert hogere staten van bewustzijn
• Ontgrendelt geblokkeerde emoties
• Verlicht angst en stress
• Induceert volledige ontspanning
• Bevordert diepe meditatie
• Verhoogt een heldere geest
• Verbetert het concentratievermogen
• Verlicht slapeloosheid
• Verlaagt depressie
• Normaliseert de bloeddruk
• Verlicht lichamelijke pijn
• Laat emotioneel trauma los
• Voel je lichter in je lichaam
• Geeft magnesium levels een boost
• Opent je hart en vergroot je zelfliefde
• Geeft een gelukzalig gevoel
• Inzichten ontvangen
• Connect with your true authentic self

• Loslaten wat je niet meer dient

• Stil staan bij de mooie zegeningen in je leven.

 

Ben jij benieuwd hoe anderen dit hebben ervaren? Lees hier meer  https://www.liquidlightsh.com/cacao-ceremonie-ervaringen

 

Helende geluidstrillingen begeleiden je om los te laten, opnieuw af te stemmen en te verankeren wie je bent & Ceremoniële Cacao wil je terug in harmonie brengen om de volheid van wie je bent te voeden.

 

• Blijf uit de buurt van cafeïne op de dag van het event
• Nuttig een lichte maaltijd voor 17 uur, zodat de cacao goed kan worden opgenomen
• Neem een flesje water mee
• Draag comfortabele kleding
• Breng comfortabele dekens of kussens mee en yoga matje mee
• Neem een oogmasker mee als u dat wilt
• Neem een notitieblok en pen mee voor het geval u eventuele inzichten die tijdens het event ontvangt wilt noteren

 

Belangrijk!! Het wordt niet aanbevolen om met ceremoniële doses cacao te werken als u antidepressiva gebruikt, SSRI medicatie gebruikt of als u een ernstige hartaandoening heeft. Geef dit ten alle tijde aan. Er is de mogelijkheid om aanwezig te zijn zonder Cacao te drinken of een aangepaste dosering te krijgen. Geef dit even aan.

 

Na het event is er de mogelijkheid om samen thee te drinken en de ervaring te delen : ) Natuurlijk mag je ook in alle rust heerlijk naar huis gaan.

 

Lions Gate Cacao & Sound XL
Maandagavond 8 augustus
Inloop vanaf 19;30 start om 20:00 t/m 23:00 uur 


Investering in jezelf 
Regular ticket €50,- per persoon
Support ticket €60,- per persoon Hiermee draag je bij aan het onderhoud van het land en de zorg aan de paarden.
Waar: Midden in de natuur in 7157 AW Rekken Gelderland slechts 20 min van Enschede/ Almelo. 

https://goo.gl/maps/ubTkC86Jgh1LWtCe8

 

Let op!  Meld je tijdig aan om je plekje te reserveren, want ze gaan snel namelijk.
Reserveer direct je plekje door je aan te melden via liquidlightsh@gmail.com  of stuur persoonlijk berichtje.

 

Het wordt zeer gewaardeerd als je het event deelt met je lieve vrienden.

 

We kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten en deze bijzondere magische Lions Gate te eren : )


Liefs

Wesley & Marys.

bottom of page