top of page
liquidlightshthanks.jpeg

Yesss, wat fantastisch dat jij bij 1 van de cacao ceremonies aanwezig bent! Een prachtig moment voor jezelf die je in een diepe staat van ontspanning brengt : )

 

Voorheen gaf ik voor de ceremonie een introductiepraatje over de Sound Healing, maar dit nam veel tijd in beslag. Tijd die ik graag wil spenderen aan de klanken, aan het ritueel en de ceremonie zelf. Op deze manier wil ik jullie zo goed mogelijk informeren over wat je ongeveer kan verwachten.

Mijn naam is Marys en ik werk nu 8 jaar met verschillende plant medicijnen, zoals de Cacao, Ayahuasca, Paddestoelen, Kambo en Sound Healing waar ik diep respect voor heb. Ik geloof dat één van de grootste uitdagingen op aarde het verlies van verbinding met jezelf is. Het is mijn grootste zielsverlangen om deze geweldige tools met jou te delen en jou de kracht hiervan te laten ervaren in ceremonie. Dit is een sacred time and space om je opnieuw te verbinden met de bron van liefde in jou!

 

Ik stem mij af op mijn hogere zelf en fungeer ik als channel om een veld van Liquid Light 🕉️  pure Liefde & Licht te creëren, zodat jij jouw innerlijke reis (inner flight) kan maken. Elke ceremonie is uniek en zal je precies geven wat jij op dat moment nodig hebt. 

Tijdens de ceremonie bespeel ik prachtige kristallen klankschalen. Kristal heeft natuurlijke eigenschappen die het vermogen ondersteunen om energie op te slaan, te transformeren, te versterken en over te dragen, waardoor kristallen klankschalen een krachtige tool voor healing zijn. Kristallen klankschalen zijn één van de meest dynamische vormen van helende klanken die tegenwoordig beschikbaar zijn. Studies hebben aangetoond dat Sound Healing een directe invloed heeft op onze mentale verwerking, spieren, zenuwstelsel, pols en hartslag, evenals op de spijsvertering en bloedsomloop.

 

Mocht je de kristallen klankschalen voor het eerst ontvangen dan kan dit even wennen zijn. Het zijn frequenties die je in het dagelijks leven niet hoort. Ik begin vaak rustig om je snel te laten zakken in diepe meditatie, de Theta fase brainwaves net voor je inslaap valt. Het is niet alleen prachtig, maar ook ontzettend krachtig. Voor een enkeling kan het even heel ongemakkelijk zijn, omdat zij in bepaalde stukken kunnen worden geraakt. De klankschalen kunnen soms behoorlijk intens en hard klinken. 

 

De frequenties spreken het lichaam op cellulair niveau aan en brengen je lichaam in balans. Weet dat de intensiteit ook zal afnemen. Haal diep adem, voel wat er in je lichaam gebeurt of welke emoties worden aangesproken op dat moment en haal nogmaals diep adem. Laat eventuele spanning los door uit te ademen via je mond. Dit kan eventueel met geluid of een zucht. Blijf bij je ademhaling en laat los. Laat je dragen door de klanken.

Graag wil ik iedereen vragen om zo respectvol mogelijk met de ceremonie om te gaan. De ceremonie is een toegewijde tijd waarbij jij kan connecten met jouw eigen goddelijkheid. In deze space kunnen allerlei emoties naar de oppervlakte komen. De 1 kan geraakt worden in oude pijn stukken en de andere kan enorme dankbaarheid voelen. Weet dat alles ervaren mag worden. Meerdere mensen laten soms tranen. Wat er ook aan emotie voor je loskomt, ik creëer een veilige haven waar je mag zijn wie je bent en waar alles gevoeld mag worden. Laat het vooral stromen, maar houd dit zacht en rustig bij jezelf. Zo zal je anderen niet storen in hun eigen journey.

 

Mocht jij geraakt of getriggerd worden door iemand anders in de space dan kan dit een heel mooi leerpunt zijn. Observeer wat er in je geraakt wordt en geef dit ruimte om ervaren te worden. Blijf ten alle tijde bij jouw eigen gevoel en jouw eigen proces. Wat van een ander is hoef jij niet te dragen of te absorberen. Observeer, adem, drink je water en wees dankbaar voor de inzichten die je ontvangt.

Mocht jij heel erg bewust worden van gedachtepatronen? Observeer deze een moment, bedankt ze en neem vervolgens afstand. Dit kan je doen door even rechtop te komen zitten, goed je water te drinken en een aantal keer diep in en uit te ademen, daarna maak je weer contact met je lichaam. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een hand op het hart en of buik te leggen. Met elke ademhaling zeg je tegen jezelf; Ik laat met gemak los, ik mag ontspannen en ik mag met gemak ontvangen. Doe dit een aantal keer en kom dan weer lekker in de ontspanning liggen.

Weet dat je tijdens het Sound Bathniet stil hoeft te blijven liggen. Kom je met je hoofd richting de klanken liggen dan zal het meer je Crown open en als je met je voeten richting de klankschalen komt liggen zal je meer aarding ontvangen. Sommige Yogi's nemen fijn een yoga houding aan. Maak het jezelf vooral lekker comfortabel. Tijdens het Sound Bath kan en mag je ook in een andere houding komen. Mocht je naar het toilet moeten ga dan ook gewoon naders ligt de focus daar en zit je niet in de ontspanning. 

De ervaring zal met elke ceremonie veranderen aangezien de intenties evolueren en meditaties verschillen, waardoor we de kans krijgen om steeds een beetje verder te verkennen en elke keer een beetje dieper in ons hart te komen.

"Elke Sound Bath ervaring is uniek en zal je geven wat jij nodig hebt op dat moment."~Marys.

Ben jij nieuwsgierig naar ervaringen van mooie mensen die jou voor zijn gegaan?

 

Lees meer over ceremonie ervaringen

Bij binnenkomst kan jij je jas aan de linkerkant in de kast ophangen en daar kan je tevens je schoenen neerzetten. Mocht je naar het toilet willen die bevinden zich aan de rechterkant. Daarna mag jij in stilte de space in om je plekje klaar te maken. Graag alle tassen in het halletje. Wanneer iedereen binnen is zullen we beginnen met de ceremonie.

Neem lekker je eigen spulletjes mee, zoals een yogamatje, dekentjes en kussentjes om je meest comfortabele plek te creëren en laat dan de helende geluidstrillingen alles wat je niet langer dient wegspoelen.

• Neem een fles water mee
• Draag comfortabele kleding en dikke sokken
• Breng comfortabele dekens of kussens mee en een yogamatje mee
• Neem een oogmasker mee als u dat wilt
• Neem een notitieblok en pen mee voor het geval u eventuele inzichten die tijdens het event ontvangt wilt noteren

• Wil jij een bepaald object opladen met de klanken? Dat kan : )

 

Na het Sound Bath is er een moment van stilte om je ervaring te doen laten ankeren. Daarna is er de mogelijkheid om samen thee te drinken met wat lekkers en de ervaring te delen : ) Natuurlijk mag je ook in alle rust ook heerlijk naar huis gaan.

Ik ontvang je heel graag met open hart en armen.

Liefs♥️

Marys

Liquid Light SH (Self & Sound Healing)

bottom of page