top of page
Liquid Light Sound Healing.jpeg

crystal sound healing

Crystal heeft veel natuurlijke eigenschappen die het vermogen ondersteunen om energie op te slaan, te transformeren, te versterken en over te dragen, waardoor Crystal Singing Bowls een krachtig hulpmiddel voor genezing is. Kristallen klankschalen zijn een van de meest dynamische vormen van helende klanken die tegenwoordig beschikbaar zijn.

 

Kwarts is een edel, natuurlijk materiaal dat een enorme vibratie kracht bezit. Mijn helende kristallen klankschalen zijn gemaakt van kwartskristal. Ze zijn in staat om een continu evenwicht tussen elektromagnetische energieën te behouden. Dit is hetzelfde als het energetische veld in alle levensvormen bestaat. Het heldere kwarts kan de balans van onze eigen elektromagnetische energieën integreren.

 

De Kristallen Klankschalen zijn afgestemd op de specifieke trillingsfrequenties (432 Hz) die te vinden zijn in het energie- of chakra systeem van ons lichaam. Wanneer geluid door de lucht beweegt en ons raakt, zorgt het ervoor dat onze cellen met een verschillende snelheid in verschillende richtingen bewegen, op het ritme van de geluidsgolf. We gaan in harmonie met de geluidsgolf als deze onze cellen binnenkomt.

 

De aarde en ons hele lichaam bestaan uit energie, die allemaal op verschillende frequenties trillen. Als we geen ritme hebben in onze natuurlijke frequentie, kunnen ongemak en disharmonie zich manifesteren.

 

"Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie." - Nikola Tesla

 

De vibratie tijdens gezonde genezing stelt onze energiekanalen in staat om eventuele blokkades op te heffen. Studies hebben aangetoond dat Sound Healing een directe invloed heeft op onze mentale verwerking, spieren, zenuwstelsel, pols en hartslag, evenals op spijsvertering en bloedsomloop.

CacaoCeremonie.jpeg

Kristalharpen produceren een hoge trillingsresonantie en zenden een prachtige frequentie uit. Het is te vergelijken met de muziek van de sferen. Het etherische geluid is dat van dansende engelen! De kristallen harp kan worden gebruikt voor diepe genezing en om een grondige herijking van ons zenuwstelsel te vergemakkelijken.

 

Sound Healers gebruiken de kracht van de kristallen harp om de geest te zuiveren en zo een staat van diepe meditatie te bereiken. Genezing vindt plaats op cellulair niveau waarbij de goddelijke vibratie tot diep in de ziel reikt.

 

De harpen zijn gemaakt van zeer zuiver kwartskristal, ze bevatten van nature het vermogen om de energie in elke omgeving te activeren, zuiveren en versterken, waardoor ze ongelooflijk resoneren. Acht kristallen buizen van de kristallen harp zijn nauwkeurig afgestemd op de C-maatschaal (432 Hz) voor een perfect geluid.

 

De kristallen harp produceert krachtige, resonerende geluiden die multidirectioneel en multidimensionaal zijn. Mijn kwarts kristallen harp heeft een verbazingwekkende heldere, diepe en rijke trillingsresonantie en bevat de diepe kracht om te genezen.

 

A = 432 Hz, bekend als Verdi's 'A', is een alternatieve uitlijning die wiskundig consistent is met het universum. Muziek gebaseerd op 432 Hz straalt heilzame helende energie uit omdat het een pure wiskundige toon is die fundamenteel is voor de natuur. 432 Hz is het magische getal waar mensen over praten. Er wordt gezegd dat het de natuurlijke frequentie van het universum is, dat het kosmische genezende krachten heeft.

 

Heb je interesse om je eigen kristallen harp aan te schaffen? Stuur een e-mail naar liquidlightsh@gmail.com

soundbath.jpeg

Liquid Light SH organiseert een Crystal klankschaal Sound Baths. Een moment in de tijd dat je in een diepe staat van ontspanning brengt! Met een Klankbad word je ondergedompeld in een bad van verschillende helende geluidstrillingen.

 

De zeer vibrerende frequenties van het zuivere kristal verbinden zich met het water in ons lichaam en het parasympathische zenuwstelsel, waardoor het wordt gekalmeerd tot een staat van diepe bewuste rust waarin het immuunsysteem kan regenereren en gedijen.

De hersengolven beginnen te vertragen, vanuit deze kalmerende theta-frequentiestaat zijn we diep verbonden met ons innerlijke zelf, onze gedachten en gevoelens.

 

Marys gebruikt een breed scala aan Sound Healing instrumenten (432 Hz), met in de hoofdrol de kristallen klankschalen, gong, Tibetaanse klankschalen, kristallen harp, kristallen piramides, kristallen klokkenspel en een oceaantrommel om een klankbadervaring te creëren die lichaam en ziel verbetert . revitaliseren de geest en voel je je geweldig.

Sound Healing is zo effectief omdat het invloed heeft op ons emotionele, fysieke en energetische lichaam.

 

• Activeert hogere bewustzijnstoestanden

• Ontgrendelt geblokkeerde emoties

• Verlicht angst en stress

• Biedt volledige ontspanning

• Bevordert diepe meditatie

• Verhoogt een heldere geest

• Verbetert het concentratievermogen

• Verlicht slapeloosheid

• Vermindert depressie

• Normaliseert de bloeddruk

• Verlicht fysieke pijn

• Laat emotioneel trauma los

• Voel je lichter in je lichaam

 

"Elke Sound Bath-ervaring is uniek en geeft je wat je op dat moment nodig hebt"

bottom of page