top of page

Golden Teacher Ceremonie

 

Onze ceremonies worden gegeven in een prachtige omgeving midden in de natuur. Hier kan je terecht om te verbinden met jezelf, gelijkgestemden en onze prachtige moeder aarde. Ervaar de rust, ruimte en ontdek de medicijnen uit de jungle! We ontvangen je met open hart & armen.

 

Tijdens onze Golden Teacher ceremonie maak je kennis met deze prachtige paddestoel die je geest verruimt. Laat je meenemen naar de diepe lagen van je onderbewustzijn, waar zintuigen geprikkeld worden onder een warme deken die de Golden Teacher je aanbiedt.

De Golden Teacher paddo-soort is al jaren een favoriet onder kwekers en psychonauten. Psychonauten houden van ze, omdat bekend is dat de psychedelische reis van deze paddenstoel een diepgaande impact heeft. De Golden Teacher paddo soort is een psilocybe cubensis, een soort psychedelische paddenstoel, waarvan de belangrijkste actieve elementen psilocybine en psilocine zijn.

 

Psilocybine is de werkzame stof in heilige paddenstoelen Golden Teacher. De chemische naam van psilocybine is O-fosforyl-4-hydroxy-N,N-dimethyltryptamine. Na inname van psilocybine zet je lichaam het snel om in psilocine (4-hydroxy-N,N-dimethyltryptamine), een molecuul dat sterk lijkt op serotonine, wat het eigenlijke psychedelische effect geeft. Door serotonine na te bootsen stimuleert het de 5-HT2A-receptor in de prefrontale cortex van je hersenen. Stimuleren van hersenactiviteit, groei en verbindingen.

 

Het beste aan Golden Teachers paddo's is dat ze een licht hoog psychedelisch effect hebben, vandaar dat dit een gateway paddo is. Ze staan vooral bekend om hun sjamanistische eigenschappen of spirituele effecten. Ze kunnen je een gevoel van verlichting geven. Ze zullen je helpen contact te maken met jouw hart en kunnen zeer betekenisvolle inzichten geven. The Golden Teacher heeft een verbazingwekkend vermogen om de geest en ziel te genezen.

 

De Azteken noemden de heilige paddenstoelen teonanacátl (vlees van de goden). De officiële naam van cacao is theobroma cacao (voedsel van de goden). Een krachtige combinatie die het effect versterkt, waarbij de paddenstoel de geest opent.

 

Over het algemeen wordt de Golden Teacher als veilig in gebruik beschouwd en is het niet verslavend. De therapeutische en fysieke effecten van psilocybine in grote en microdoses worden verder onderzocht. Controleer voordat u psilocybine gebruikt of er een contra-indicatie is voor het geneesmiddel dat u gebruikt en uw lichamelijke en geestelijke toestand. Lees meer 

 

Voel jij je er klaar voor om deel te nemen aan deze bijzondere Golden Teacher ceremonie? Deze ceremonie is geschikt voor iedereen die een stap vooruit wil zetten in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Voor wie bereid is aan zichzelf te werken en de verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar leven!

 

De Golden Teacher neemt je mee op een persoonlijke innerlijke reis, waarbij deze bijzondere paddenstoel je belangrijke inzichten kan geven. Het kan je wijsheden, vreugde, confrontatie, vrede, emoties, visioenen en meer geven. Het gaat om overgave & vertrouwen in het medicijn.

 

Ga er vooral open in zonder verwachting. Ik zeg altijd; "Wees als een blanco canvas, zodat de Teachers je doek kunnen kleuren" 

 

Ga je mee de diepte in? Ben je er klaar voor om meer over jezelf te weten te komen? Wil jij graag in verbinding staan met de natuur en de mensen om je heen? Dan is deze ceremonie geschikt voor jou! De ceremonies worden gegeven in een veilige setting midden in de natuur. Onder liefdevolle begeleiding van Wesley en Marys. 

 

Marys werkt nu 6 jaar met verschillende plant medicijnen uit de Amazone en is gespecialiseerd in het geven en begeleiden van verschillende soorten ceremonies. Ze werkt veel op energetisch niveau, maar is heel down to earth. Marys zal voor deze ceremonie 16 kristallen klankschalen (432 Hz), kristallen harp, kristallen piramides, crystal chimes, Oer Drum & Ocean Drum bespelen om een Sound Bath ervaring te creëren die lichaam en geest doet revitaliseren en je een geweldig gevoel zal geven. Plant Music heeft een magische werking op ons welzijn. Het helpt ons te connecten met de natuur, diep te kunnen ontspannen, focussen en brengt je in het hier en nu. Lees hier meer over de kracht van Sound Healing!

 

Wesley Faber is de oprichter van Reiki Touch. Hij begon Reikibehandelingen te geven aan vrienden in 2012 toen hij voor het eerst deze geweldige kracht ontdekte en hij  zich al snel heeft verdiept in andere vormen van energiewerk, healing methodes en de krachten van de plant medicijnen. Naar verschillende ervaringen met verscheidene plantmedicijnen werd hij geroepen om te ondersteunen tijdens deze ceremonies. Hij zal daarom energetische ondersteuning bieden voor, tijdens en na de ceremonie.

 

Wesley geeft al jaren Reiki- en Access Bars behandelingen. Tijdens een ruil van diensten hebben we besloten om deze krachtige instrumenten te combineren om een magische middag te creëren voor iedereen die er open voor staat. Tijdens deze ceremonie laat Wesley zich leiden als kanaal en verzorgt de sessie met energetisch werk die tijdens de ceremonie zorgen voor rust en ruimte zodat de Sounds zonder hinder binnen stromen.

 

De Golden Teacher ceremonie wordt ondersteund door Sound Healing, Plant Music & Medicine songs

 

• Aankomst 10 uur

• Mensen die aankomen en zich vestigen.

• Smudging

• Een kennismakingsgesprek met het medicijn 

• Tijd om te focussen op intenties.

• De daadwerkelijke ceremonie gemiddeld 4 a 6 uur

• Landen met Medicine songs

• Sharing met fruit & thee

• Dinner met maaltijdsalade

• Afscheid voor nu

Golden Teacher Ceremonie

Zaterdagen 16 Juli, 13 Augustus, 27 Augustus
Inloop vanaf 10:00 start om 10:30 t/m 18:00 uur 
Investering in jezelf 
Regular ticket €150,- per persoon
Support ticket €160,- per persoon
Waar: Midden in de natuur in 7157 AW Rekken

bottom of page