top of page
yin-yogaen-cacao.jpeg

In deze unieke workshop geven wij, Marys en Wilma, yin yoga, crystal sound & cacao ceremonie. Een middag die in het teken staat van ontvangen, ontspannen en je eigen zelf herstellend en genezend vermogen aanspreken. Door ceremonieel cacao te drinken maken we contact met ons hart, door de yin yoga openen we body & mind en de prachtige crystal sound healing mag je ontvangen. Door deze connectie worden we rustiger, gezonder en liefdevoller voor onszelf!

Connect with Cacao
Release with Yin Yoga
Receive with Sound

Cacao 

We beginnen met het drinken van ceremonieel cacao, ook wel voedsel van de goden genoemd. De cacao opent je hart, verdiept de meditaties en stelt ons in staat om liefdevoller te zitten met ons eigen lichaam en gedachten. Wanneer we in deze prachtige space zijn, kunnen we diep ontspannen, inzichten ontvangen, contact maken met ons higher self en juist inspiratie en goddelijke leiding door ons laten stromen. Cacao bevat anandamide. Ananda vertaald uit het Sanskriet betekent Bliss. Het geeft ons een gevoel van gelukzaligheid en euforie door het hele lichaam.

Yin yoga 

Tijdens de yin yoga zijn bijna alle houdingen zittend of liggend. De houdingen worden langer vastgehouden om lichaam en mindset uit te nodigen in het hier en nu. Een gevoel van thuis komen in je eigen lichaam. Tijdens de houdingen maken we gebruik van ademhaling technieken om dieper in contact te komen met jouw zelf genezend en herstellend vermogen.

Crystal Sound 

De kristallen klankschalen zijn afgestemd op de specifieke trillingsfrequenties, 432 Hz en 528 Hz. Deze trillingen zijn van nature aanwezig in het energie- of chakra-systeem van ons lichaam. De klankeigenschappen van deze instrumenten bevorderen de genezing van het zenuwstelsel, spijsverterings- en stofwisselingssystemen. De hersengolven gaan langzamer werken en je komt in een diepe rustgevende ontspanning, ook wel Theta-ritme genoemd, de eerste fase van een slaap cyclus. Diepe genezing van het lichaam kan in deze toestand plaatsvinden.

Wil jij je verbinden met je hart?
Wil je ontspannen in het hier en nu?
Wil jij ontvangen wie je mag zijn?

Positieve uitwerkingen van deze ceremonie:

​•​Geeft je een magnesium levels een boost
• Ontspant het zenuwstelsel en daarmee je hele lijf
​•​Geeft rust in je hoofd en gedachten & bevordert je geheugen
​•​Activeert het zelf herstellend vermogen van je lichaam en cellen
​•​Haalt spanning uit spieren en bindweefsel
​•​Laat organen weer in balans komen en optimaal voor je functioneren
​•​Helpt je darmregulatie en geeft rust aan je spijsvertering systeem
​•​Brengt je hormonen weer in balans
​•​Zorgt dat je lekker kan slapen
• Opent je hart en vergroot je zelfliefde
• Geeft een gelukzalig gevoel
• Inzichten ontvangen
• Connect with your true authentic self

Recensies van vorige deelnemers:

Ik ben met de vorige van 14 juli ook geweest en het was geweldig!  Zoals altijd was de yin van Wilma super lekker samen met de mooie geluiden van Marysia’s crystal klankschalen die je als een positieve energie bron door je lijf voelt stromen…en de cacao was de kerst op de taart deze gaf me een geweldig gelukzalig gevoel. Xiomara

 Ik vond het zondag een bijzondere ervaring. Voor mij was deze combinatie nieuw. Ik heb me in lange tijd niet zo ontspannen gevoeld en merkte in de dagen erna dat een diepere laag in mij was aangeraakt. Dat maakte me blij en licht! C. Woesthuis

Wow, waanzinnig, kom maar op! Mijn eerste Yin XXL met cacao. Wilma begon met een waanzinnige ademhaling oefening. Echt zo bizar gaaf en mega ontspannend!!  Ik werd direct in het hier en nu geduwd. Heerlijk! Verder met een super yin yoga sessie, met prachtige muziek als extra dimensie om te ontspannen en te healen. Van klankschalen tot aan een kristallen harp. Zo mooi. Hierdoor ontspande mijn lichaam helemaal! Echt zo geweldig wat muziek / geluid in positieve zin kan doen voor je lijf. Ik kan echt niet wachten op de volgende cacao ceremonie, want ik ben er echt bij!!  C. ten Eikelder

Bedankt voor vanmiddag. Het was heel mooi. Wat doen jullie dit met prachtige oprechte aandacht. Top team zijn jullie. E. van Apeldoorn

Nuttig een lichte maaltijd 2 tot 3 uur voor de ceremonie, zodat de cacao goed opgenomen kan worden. Laat het ons weten als je SSRI’s medicatie neemt, zwanger bent of je ernstige hartproblemen hebt.

Laat het ons ook weten of je een allergie hebt voor bepaalde specerijen of noten, zodat we de cacao ook voor jou kunnen schenken.

Wanneer: zondagmiddag 19 februari 2023

Tijd: Middag ceremonie: 13.30 tot 16.30 uur 

Waar: Raww yoga, Javastraat 123 in Enschede

Kosten: 65 euro. 

Aanmelden kan via liquidlightsh@gmail.com of via https://www.momoyoga.com/raww-lifestyle/login

bottom of page